Screenshot_11Screenshot_12Screenshot_13

Links Dries van Agt, rechts Hans van den Broek, beneden Josef Mengele: frisse, jeugdige idealisten

________________________________________________________________________________

“Kijk, als je dat zegt, ben je, met de kennis die je móét hebben als je die posities hebt bekleed, een antisemitische rat. En, klootzak Hans van den Broek, klaag me gerust aan. Make my day! Make my year! Make my decennium!  Dat geldt natuurlijk ook voor jou, antisemitische gifslang Dries van Agt!”

________________________________________________________________

Screenshot_5

De hybride levensvorm Dries van Agt is lispelende gifslang en handenwringende kwezel in één. Kijk hoe hij fluisterend vooroverbuigt naar het oor van de Jodenmoordenaar Haniyeh. Hoe hij in vertwijfelde vroomheid de handen ten hemel heft om de slechtheid van de Joden. Dit is de dokter Mengele van het Israëldebat met die onstuitbare belangstelling voor Joodse organismes.  Er zijn ook verschillen: de injecties  met antisemitisch gif gaan in het lichaam van de Nederlandse publieke opinie. Mengele verrichtte zijn daden in dienst van de medische wetenschap, Van Agt in dienst van de wereldvrede.  Bij Pauw en Witteman (VARA) bijvoorbeeld, als hij liegt over de “Apartheids-muur” van Israël. Bij de rode hanen-omroep zijn ze sowieso dol op het “anti-Zionisme” van Van Agt: op VARA-malloten-site “de Joop” is hij helemaal reçu.

Screenshot_6

Screenshot_14

Ga eens kijken naar Van Agts arsenaal reeds leeggespoten injectienaalden. Zo maakt hij de openbare mening klaar voor de volgende Holocaust, die naar hij hoopt voltrokken zal worden door de nazi’s die al 1300 jaar nazi’s waren voordat Hitler geboren was: de Arabische moslims. Net als Mengele in Auschwitz heeft Van Agt een machtspositie: hij heeft zelf geld zat en een invloedrijk netwerk van foute nep-christenen overgehouden aan zijn politieke loopbaan. Niet dat hij ooit een cent van zijn eigen kapitaal zou uitgeven aan zijn satanische Jodenhaatcampagnes, want de subsidiepotten staan voor hem klaar: de rotzak  kent de machthebbers en de wegen.

Ik heb het voorbeeld al een paar keer aangehaald in eerdere artikelen over Van Agt, maar ik haal het nog een keer aan omdat het zo treffend is in zijn doorzichtige haatzaai-intentie. Op een ter ziele gegane VVD-geïnspireerde website, waarvan ik de naam ben vergeten, werd Van Agt ergens in 2011 0f 2012 geïnterviewd. De interviewers schreven:

“Dries van Agt deelt met ons een schrijnend verhaal over de vele kinderen in Gaza, die met een stoma rondlopen. Een dokter wist Van Agt en zijn delegatie te vertellen dat kinderen, vol afkeer jegens de bezetter, stenen op Israëlische pantservoertuigen gooien. Zonder pardon worden sommige kinderen in hun buik geschoten, recht door de darmen heen. Een twaalfjarige jongen, ook een kind met een stoma, weet niet hoelang hij nog te leven heeft. De stomazakjes zijn bijna op en medische middelen komen maar mondjesmaat de Gazastrook binnen. Wij zien dat het verhaal Van Agt diep raakt. Het beeld van deze jongen zit blijkbaar nog vers in zijn geheugen. Na een korte pauze, waarin Van Agt door het programma Pauw en Witteman wordt gebeld, zetten we het gesprek voort.”

Ja, weer zo’n verhaal dat geheel gebaseerd is op uitsluitend “Palestijnse bronnen”. We onderstrepen: “vele kinderen”. Natúúrlijk is dat gelogen. Misschien zijn er een of twee ongelukken gebeurd met rubberen kogels of met een verdwaalde scherpe. Ongelukken, zei ik. Maar wat zegt Van Agt? “Zonder pardon” en “recht door de darmen heen”. Opzet van die rot-Joden dus, net als dat laten verdorsten van de Gazanen en net als in de middeleeuwen toen de Joden óók al opzettelijk de waterputten met pest besmetten.

Assistent Hans van den Broek

Zijn eerste assistent, Hans van den Broek, is net zo’n grote ploert als Dries van Agt zelf. Ga maar eens kijken en luisteren naar twee uitzendingen van Pauw en Witteman, waarin een paar monologen te vinden zijn over Israël van deze ex-minister van Buitenlandse Zaken en huidige Minister van Staat. De terreur van Hamas goedpratend zegt deze ‘katholiek’ (hier op 7:55):

“De Palestijnen willen een onafhankelijke staat en willen het gestolen land  terug . . . . en je hoeft niet met de dief te gaan onderhandelen of die wel of niet bereid is dat terug te geven.’[mijn vet]

Kijk, als je dat zegt, ben je, met de kennis die je móét hebben als je die posities hebt bekleed, een antisemitische rat. En, klootzak Hans van den Broek, klaag me gerust aan. Make my day!  Make my year! Make my decennium!  Dat geldt natuurlijk ook voor jou, antisemitische gifslang Dries van Agt!

Ik hoop dat ik ooit die uitzending van “Buitenhof” boven water haal, waarin Van den Broek het begrijpelijk zat te vinden dat die moslims gewelddadig worden, bijvoorbeeld tegen Theo van Gogh, want dan moest je maar niet, zo zei hij,  “het heiligste” en “dat wat mensen ten diepste beweegt” beledigen. Ik meen mij te berinneren dat hij de vingertoppen tegen elkaar zette en het kwezelmondje tuitte. Met “dat wat mensen ten diepste beweegt” bedoelde Van den Broek de onfeilbare Profeet van de islam Mohammed, de voorbeeldige mens voor elke moslim, de Führer die blinde navolging verdient, een massa-, sluip-, en roofmoordenaar, een slavenhaler, een Jodenhater, misleider, leugenaar, bedrieger, opportunist, onderdrukker, parasiet, kleuterneuker en ook verder in het algemeen uitermate geile boef. “De lachende moordenaar” noemde mijnheer Bouyeri zijn Profeet in de moorddreigbrief aan Ayaan Hirsi Ali die hij met een slagersmes in de borst van Theo van Gogh vast stak.

Wel had Van den Broek al vroeg ontzag voor de gewelddadige intolerantie van de islam. Kijk eens hoe hij als minister van BZ in 1987 inbreekt bij een live “Achter het Nieuws”-programma om uitzending van het damesslipjes-Khomeiny-fragment van Rudi Carell te voorkomen. Let op de diepe pathetiek waarmee Van de Broek spreekt over “de gevoelens” van “het Iraanse volk” terwijl hij “respect” voor de nazislam bedoelt en de massamoordenaar en peuterverkrachter Khomeiny. Dat respect voor nazislami’s is Van den Broek nooit kwijtgeraakt, want in 2008 riep hij op om “Fitna” te verbieden, de film waarin Geert Wilders moslims zelf aan het woord laat over hun geloof.

De rest van het Rights-Forum-gajes

En deze mijnheer Van den Broek is dan aan het koninklijk huis aangetrouwd, net als heerschap Laurens Jan Brinkhorst (D66), die samen met Dries van Agt kosteloos en luxueus naar Palestina mocht reizen om Israël te helpen demoniseren. Brinkhorst vond trouwens indertijd dat Theo van Gogh terecht was afgeslacht: “Moet je maar geen sigaret opsteken in een munitiedepot.” Dat zullen ook de sentimenten zijn in onze koninklijke familie. Beatrix doet tenminste onbekommerd het symbool op haar hoofd van een totalitair en racistisch systeem dat dagelijks vrouwen vermoordt en ze deed dat in de Arabische Golfstaten, erkende roversnesten die dit systeem over de hele wereld willen invoeren via de Jihad. Ook ontving die intens bewogen moeder des vaderlands Beatrix van Oranje nog niet zo lang geleden “in privé-audiëntie” een ploert, Mahmoed Abbas, die zich openlijk stelt in de nazi-traditie die loopt van het duo Adolf Hitler-Amin Husseini naar Arafat en Hamas. Toenmalig kamervoorzitster Gerdi Verbeet ontving hem op het Binnenhof met een enthousiaste kus en de kunstkwast met de kosmopolitische waanvoorstellingen, Wilders-specialist Alexander Pechtold, was al even enthousiast over deze Jodenhatende massamoordenaar.

En ze zijn ook verder bepaald niet alleen, de dokter Mengele van het Israëldebat en zijn eerste assistent. Alleen al nationaal gezien heeft hij prominente medestanders in de quasi-elite van onze Westerse wereld. Ik heb Van Agt een aantal malen eerder aandacht gegeven en een van die keren heb ik een aantal prominente leden van de staf van deze Auschwitz-arts genoemd: Jules Hosman (VVD), Hans van den Broek (CDA), Laurens Jan Brinkhorst (D66), Klaas de Vries (PvdA), Hedy d’Ancona (PvdA), Frans Andriessen (Katholieke Volks Partij), Theo van Boven (Verenigde Nazi’s), Wim van Eekelen (VVD), Tineke Lodders (CDA), Doekle Terpstra (ICCO: Islamitische Coöperatie en Collaboratie Operaties), Bert de Vries (ex-CDA) Jan Pronk (PvdA), Jaap Hamburger (Een Akelig Joods Geluid). En dan is er ook nog een hele rits “deskundigen” op het gebied van het Internationaal Recht aan zijn stichting “The Rights Forum” verbonden.

Het lijken zindelijke en nette oude heren en dames – al wat hierboven met name genoemd wordt – met schijnbaar glanzende carrières, maar het zijn misdadigers en de gewetenloze voorbereiders van de nieuwe Shoa. Want als er mensen in staat zijn om beter te weten dan zijn deze “prominenten” het wel. Maar ze willen de waarheid niet weten, want ze hebben dat “anti-Zionisme” nodig om hun Jodenhaat in te verpakken. Ze WILLEN, contra alle evidentie waarvan zij op de hoogte MOETEN zijn, toch Joden belasteren. Ze maskeren het als “anti-zionisme” en zullen hun Jodenhaat ontkennen. Maar ik geloof ze niet. Voor mij zijn ze echte antisemieten. Ik vervloek ze. En ik hoop dat ze ooit gestraft worden, liefst door een Neurenberg 2.0., maar als dat niet gebeurt dan hoop ik dat God toch zal blijken te bestaan en rechtvaardig zal straffen.

En dan heb je nog de verdere  gekende Jodenhaatweblogs als die van Anja Meulenbelt, waarop de hetze onvermoeibaar dóórgaat. Het zijn evenzovele  “cellen” die in de beste communistische – en nazistische en islamitische!  – tradities als een kanker zijn ingevreten in het maatschappelijk weefsel. Die ongeremde celdeling kan plaats vinden doordat er met name in Nederland, maar eigenlijk in heel Europa, een subsidiestructuur bestaat die maar één geluid toelaat: het “linkse”.  En het komt tot ons via alle mainstream-media, maar ook via BDS Nederland,  Israel Breed Platform Palestina in Haarlem,  Internationale Socialisten, Midden Oosten Werkgroep van GroenLinks, Nederlands Palestina Komitee, Palestina Komitee Rotterdam, Utrecht 4 Palestine, Vrouwen in het Zwart Nederland, de Protestantse Kerken in Nederland, Sabeel. En dit lijstje is bij lange na niet uitputtend.

Melanie Philips legt het uit

De hele  Westerse cultuur is de laatste decennia van dit krypto-antisemitisme doordrongen geraakt. Melanie Philips beschreef het recentelijk zeer raak. Aanleiding was de volgende uitspraak van een links lid van het Britse parlement, David Ward:

Na twee keer Auschwitz bezocht te hebben ( . . .) ben ik bedroefd dat de Joden ( . . .) binnen een paar jaar na de bevrijding van de concentratiekampen in staat waren de Palestijnen wreedheden aan te doen in de nieuwe staat Israël en dat dagelijks te blijven doen in de West Bank en Gaza.”

Screenshot_10

Melanie Philips

Na beredeneerd te hebben hoe obsceen-leugenachtig deze viezigheid is, komt Philips tot een soort peroratie:

De volle monsterlijke obsceniteit van Wards commentaar en van de wijdverspreide Britse houding waarvan Ward de stem is, komt neer op niets minder dan dit: juist die mensen die het slachtoffer waren van massamoord worden op totaal valse gronden beschuldigd van het plegen van misdaden tegen de menselijkheid . . . omdat deze mensen pogen zich te beschermen tegen een volgende massamoord door die partijen voor wie de Holocaust een nog niet voltooide klus is. Zelfverdediging tegen uitroeiing wordt nu beschouwd als een misdaad tegen de menselijkheid.”  [mijn vet]

En om het punt van Philips te onderstrepen: ga hier vooral kijken met welke “cartoon” de Sunday Times meende de bevrijding van Auschwitz te moeten herdenken.

De roestige spijker van “de bezette gebieden”

De aanleiding om dit stuk te schrijven was een nieuwe lading gif die Hans van de Broek via de NRC van 14 december 2012 in het lichaam van de publieke opinie heeft gespritzt. Van den Broeks artikel stond ook op de Jodenhaatsite van Van Agt. Van den Broek zegt zelf over de inhoud van zijn artikel:

“De focus ligt daarbij op het nederzettingenbeleid, de grootste bedreiging voor vrede.”

Juist ja: het hele artikel is dus weer, net als eigenlijk zo langzamerhand het hele Israël-demoniserings-gebeuren, opgehangen aan die ene grote, dikke maar zeer roestige leugenspijker van “de bezette gebieden”. Let wel: in het hele artikel van Van den Broek komt de term niet voor, zelfs het woord “bezet” valt niet. Hij heeft het alsmaar over hoe verderfelijk het “nederzettingenbeleid”is. Maar de onuitgesproken vooronderstelling is wel degelijk dat de Joden geen recht hebben om in Samaria-Judea,  “de Westbank” dus, te wonen. Zou de schurk door hebben dat de mensen door hebben dat het een leugenterm is? Je zou toch zeggen dat een grijze eminentie die als Minister van Staat bij P & W durft te reppen van Israël als “dief” en over “gestolen land” toch wel minstens de term durft te gebruiken die nog steeds door elk NON-journaal galmt: “bezette gebieden”.

Screenshot_8

Hoe is de Israëlhaat ontstaan?

Ja, vanwege het millennia oude antisemitisme dat al in het voorchristelijke en voor islamitische Egypte aanwijsbaar was. Maar om dichter bij huis te blijven: media, onderwijs en politiek zijn sinds “de mars door de instituties” van “de revolutionairen van 1968” doortrokken niet alleen van seksuele decadentie en een perverse redeneertrant waarin daders slachtoffers worden en omgekeerd, maar tegelijk ook van liefde voor het totalitaire maakbaarheidsdenken, eerst voor het communisme en toen dat mislukt bleek voor de islam.  Die liefde voor de totalitaire islam vermengde zich met de haat van de instituutsmarcheerders tegen het Westen en zijn “imperialistische verleden” en ook met de paternalistische en betuttelracistische sentimenten rond “gastarbeiders” van de antikolonialen. Dat leverde de multikul-cultus op die perfect aansloot bij de mode van het postmodernisme en cultuur-relativisme: het verhaal van de blanke man is maar één van de vele beschavingsverhalen en waarom zou de cultuur van de koppensnellers eigenlijk minder zijn dan die van West-Europa?

Dit hele complex: totalitaire maakbaarheidsdenken, betuttelracistische liefde voor allochtonen  en culturele zelfhaat vond een geopolitiek kader dat precies paste.  Ik schreef eerder:

“Wie zich afvraagt hoe de roze sprookjes rond de islam en de zwarte Israël-demonisering in de koppen van twee gehersenspoelde Europese generaties zijn terecht gekomen, vindt het antwoord in een boek van Bat Ye’or, waarvan ik zo langzamerhand begin te beseffen dat het misschien wel het belangrijkste boek is over het belangrijkste onderwerp van deze tijd. Het heet “Eurabië” en ze documenteert in dat boek omstandig hoe sinds de oliecrisis van 1973 “Europa” een steeds hechtere alliantie is aangegaan met de islamitische wereld in het Midden Oosten, waarbij in talloze officiële verdragen en via vergaderingen op het hoogste niveau een zeer dicht netwerk tot stand is gebracht van allerlei organisaties die de principes van deze alliantie in de praktijk brengen. Dit zijn die principes:

1) Olie voor onderwerping aan de islam, waarbij die onderwerping tot uiting komt in het mooipraten van de islam vanaf het lagere-school-lesboek tot het universitaire curriculum en vanaf het multiculturele buurtkrantje tot alle grote mainstream-media. 2) Vrijwaring van terrorisme op Europees grondgebied door “de Palestijnen”, wat natuurlijk nooit helemaal lukte omdat Arafat soms zijn terroristen zogenaamd “niet in de hand had” 3) Massa-immigratie van islamieten naar Europa, 4) Officiële anti-Israëlpolitiek door Europa.”

Het historische lot wilde dus dat de voorkeuren van de destructieve generatie van “1968” – totalitair maakbaarheidsdenken, betuttelracistische liefde voor allochtonen , culturele zelfhaat  –  precies in het straatje paste van de machtspolitiek die Eurofielen hadden bedacht: een met Arabierië en de olie verbonden West-Europa als machtsblok in concurrentie met Amerika. En als de “oliecrisis”-  (Arabische chantagecrisis zal je bedoelen!) – van 1973 niet door de Arabieren was veroorzaakt, hadden de Eurofielen hem zelf moeten bedenken. De “mars door de instituties” van de 68-ers werd zeer vergemakkelijkt doordat hun mentaliteit precies paste in het islamknuffelen en Israëlhaten dat nodig was voor de geopolitieke plannen van “Europa”.

Over de verdere psychologische kenmerken van deze generatie-68 en hun klonen heb ik ook al vaker uitgewijd: narcisme (mensen die bij gebrek aan talent op het morele krukje gaan staan,  de better-than-thou-ers) hedonisme (fijn in het eigen hoofd vóór alles, consequente realiteitsweigering).  Een type als Daniel Cohn Bendit kan model staan voor deze machtsbeluste quasi-idealisten. Alles komt samen in deze ontspoorde hystericus: islamofilie, pedofilie, grootheidswaan, Führer-complex, goed zorgend voor het eigen organisme, poen, status, maakbaarheids-totalitarisme, haat tegen de natie-staat, EUSSR en inmiddels een vette pens.

Er is nog één belangrijke psychologische verklaring voor één specifiek punt in dit conglomeraat van ideeën, deze ideologie van 1968: de Israëlhaat die zich vooral na de overwinning van Israël in 1967 ontwikkelde en die dus sinds 1973 “van boven” steeds sterker werd verordonneerd en bevorderd. Het schuldgevoel van de West-Europeanen  tegenover de Joden kon nu verzacht worden door de groteske en perverse leugen dat Israël  “de Palestijnen” op een nazistische manier behandelde. Waarom zouden anders “de Palestijnen” zo “wanhopig” zijn dat ze constant terreur pleegden en zelfs zelfmoordaanslagen pleegden? Dat moest wel aan de wreedheid van de Israëli’s liggen! Dat terreur- en martelaars-jihadisme al 1400 jaar het karakter van de islam bepaalden, kwam niet bij islamofiele Israëlhaters op. Sterker nog: ze willen het nog steeds niet weten, ondanks karrevrachten aan literatuur die het voor zowel de oudere geschiedenis als de actualiteit van de laatste decennia uitbundig bewijst. En deze geesteszieke van het Palestinisme, deze wil tot islamofilie en Israëlhaat tegen alle evidentie in, maakt dat ik het grootste deel van onze nep-elite in politia, media atque academia tot antisemitisch bestempel.

Bij de kwezelende gifslangen als Van Agt en Van den Broek speelt natuurlijk een extra dimensie: hun neppe gristelijkheid. Peilen vermag ik deze dimensie niet.  Ik weet natuurlijk globaal van het Christelijk antisemitisme door de eeuwen heen, van de “vervangingstheologie” die zegt dat niet meer de Joden maar de Christenen nu het “uitverkoren volk” zijn en van de dwaze beschuldiging van de moord op Jezus, maar ik kan niet zeggen dat ik echt iets begrijp van dit aspect van de geestesziekte van een Van Agt en een Van den Broek, terwijl ik toch ook uit de buurt van Nijmegen kom en katholiek ben opgevoed en in het jongenskoor (sopraan) van een katholieke kerk heb gezongen.

Geen gedetailleerde weerleggingen meer

Wat ik vroeger deed, doe ik niet meer: minutieus elke leugen en elke verzwijging in zo’n soort artikel van antisemieten als dat van Van den Broek bloot leggen. Ze zijn ook niet bij te houden in hun Jodenhaat-getuigenis-drang, de Van Agts en Van den Broeks, want intussen heeft Van Agt alweer bij Pauw en Witteman gezeten – gefeliciflapstaart heren! – en op “de Joop”, van alle foute sites in Nederland verreweg de huichelachtigste, een “anti-Zionistisch” stuk mogen schrijven. Inmiddels heeft hij op de VARA-site “de Joop” alweer de hongerstaking van de Palmaffia-terrorist  Samer Issawi aangegegrepen om Israël te belasteren.

Ik kan niet opnieuw de hele geschiedenis vertellen van Israël, telkens als ik “Israël-kritische” smeerpijperij signaleer. Ik heb dat al tien keer gedaan.  De elfde is er eigenlijk teveel aan. Inmiddels heb ik samen met Roelf-Jan Wentholt een stuk on-line gezet dat niet vervlochten is met het blootleggen van de leugens en verzwijgingen van een bepaalde Israël-hater. Wie dus geïnteresseerd is in een fundamenteel betoog  dat aantoont hoe totaal doorgeroest die giga-spijker is waaraan de hele Israël-demonisering is opgehangen, leze: “Werk in Uitvoering: een korte geschiedenis van Israël”.

___________________________

Link naar dit stuk bij E. J. Bron