knack alleen als het in knack staatBij Knack hebben ze een speciaal mannetje in dienst dat niet alleen de nazislam in België vooruit moet helpen, maar die ook een speciale rancune koestert tegen bepaalde personen.

Rudi Roth is een Vlaamse medestrijder contra de islam en pro-Israël, dat wil zeggen een medestrijder tegen de massamoorddadige barbarisering van Europa en eigenlijk de hele wereld. Je hebt ook krachten in Vlaanderen, zoals overal in het Westen, die gezegde massamoorddadige barbarisering uit alle macht helpen bevorderen. Zo was er in Knack weer eens stuk verschenen pro-islam, dus pro massamoorddadige barbarisering . . . . . . nou ja . . . . . niet rechtstreeks natuurlijk, maar op de bekende sluwslinkse linkse wijze waarbij het Abolute Kwaad collaborerend met veel enerzijds-anderzijds wordt benaderd en vooral het Westen de schuld krijgt van de misdadigheid van de nazislam. Bijna altijd wordt er dan ook een “goede nazislami” ten tonele gevoerd en dat was ook deze keer zo, te weten Montasser Aldeemeh, die ik Mondplasser Aldemekker dan wel Mondplasser Alde-mèh-mèh-mèh noem omdat ik anders die naam niet kan onthouden.

Nu was er een reageerster in Knack, Hilde Gebuur, die nou eens lekker voluit tekeer ging tegen dat smerige collaboratiegelul, waarbij ze geen blad voor de mond nam. (Ga maar eens lezen.) En dan moet je altijd uitkijken als getergd fatsoenlijk mens, want bij linkse liefhebbers van de nazislam zoals bij de nieuwe bazen bij Knack, is alleen quasi-nette Orwelliaanse New-Speak in dienst van het smerigste totalitairisme aanvaardbaar. Dus waren de commentaren van Gebuur snel verdwenen.

Maar er was meer. Ook de meest doorwrochte, fatsoenlijke en geleerde commentaren van toch best wel beroemde mensen werden weggevaagd. (Ga zelf maar checken.) Neem nou een comment van Benno Barnard dat door Rudi Roth gepreserveerd werd en dat aldus luidde:

Benno Barnard  2015-03-09 19:02:26

Kach is niet toevallig verboden in Israel: die beweging staat haaks op het Joodse humanisme. De IRA handelde radicaal in strijd met het Evangelie. De Kruisvaarders nog veel meer (zij het in reactie op binnenvallende jihadisten), maar dan hebben we het wel over een millennium geleden. IS handelt conform de Koran en Hadith. Dat, beste Montasser, is het absolute verschil. Iedere jihadi kan zich beroepen op de islam en heeft nog gelijk ook.

Hoe diepmenselijk netjes en gevoelig accuraat wil je het hebben? Zou de censor van Knack een grief koesteren tegen Benno Barnard? Iets dergelijks geldt voor een comment van Rudi Roth zelf, want waarom zou een reactie als deze verwijderd moeten worden? Omdat er waarheid in wordt verteld?

Rudi Roth  2015-03-09 19:01:22

Toen 10-15 “jongeren” waarvan één moedig in mes in de rug stak van een talmoed student in Wilrijk jaren geleden (op een paar mm van zijn hart ) heeft er nooit één nog één van de familie dat aangegeven en de dader(s) werden nooit gevonden. Die 10-15 “jongeren” zullen dat gedaan hebben omdat ze door de politie “gediscrimineerd” waren? Ook zo die tientallen die op 12 juli 2014 op het St Jans Plein met AELers tijdens de betoging door een zekere Mark De Quidt publiek opgeroepen schreeuwden “snijdt de Joden de keel om” en “khaybar ya Yahoud” (equivalent met “moord de Joden uit”) deden dat wegens discriminatie vanwege de politie?|
________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron