jahjah kalazjnikov pak de wapens opAbou JahJah is een antisemiet, een genocidalist en natuurlijk ook een gewone ploert die derhalve vaak podium in Knack krijgt en zelfs een vaste column bij De Standaard heeft. Vandaag, 30 maart, is blijkbaar “land-dag” in Palestina. Dat woord is op twee manieren een leugen: 1) er is sinds 1920 geen land van de in Palestina wonende Arabieren afgenomen, maar wel van de in Palestina wonende Joden en 2) het gaat niet om land maar om genocide op de Joden. Dat maakt Abou Jahjah vandaag weer eens heel duidelijk. We wisten al van zijn uitspraak dat de Joden in Israël de keuze hebben tussen “la valise ou le cercueil” (de koffer of de doodskist) en vandaag stond op zijn facebook-pagina een tekst met illustratie:

“Today is Land Day in Palestine. No matter what we are busy with, we never forget the cause that represents everything we believe in, we never forget Palestine. ‪#‎Decolonize ‪#‎FromTheRiverToTheSea
في يوم الأرض نستذكر أن فلسطين و قضيتها تمثل كل جوانب الصراع. ننهمك هنا و هناك… و لكن فلسطين دائما معنا. ‫#‏فلسطين_حرة من النهر الى البحر”

PALESTINE MALCOLM EINSTEIN MANDELA GANDHIU ziet in JahJah’s tekst staan “From the River to the sea”. Daarop volgt normalerwijs in de propaganda: “Palestine will be free!” Dat is van de Jordaan tot de Middellandse Zee en dat is dus inclusief Israël. Betekenis? Ach, dat wéét u wel! Ga anders voor de gevoelsinhoud van die slogan The Palestinian Wall of Lies bekijken, althans de eerste 40 seconden, waarna u ongetwijfeld blijft hangen.

De quotes in het plaatje dat Jahjah heeft uitgekozen, kloppen, behalve die van Einstein.

De website Skeptics zegt van het citaat van Einstein:

“( . . .) incorrect. There is no recorded evidence that Einstein said this sentence – without forgetting also that Einstein was a Cultural Zionist who supported the idea of a Jewish homeland and he actually got an offer to be the president of Israel in 1952.

Vervolgen we met de andere grootheden:

Malcolm X: “In short the Zionist argument to justify Israel’s present occupation of Arab Palestine has no intelligent or legal basis in history … not even in their own religion.”

Het citaat komt uit een barbaars geschreven, dom stuk vol op niks gebaseerde laatdunkendheid jegens de Joden en waarin Israël natuurlijk wordt neergezet als een “koloniaal” project. Terwijl wat in de jaren 1880 begon in feite een dé-kolonisatie was waarin een 1300 jaar oud feodaal, achterlijk, onderdrukkend, armoede en ziekte genererend islamitisch systeem werd vervangen door een democratisch, modern, humaan, welvaart en welzijn genererend systeem. Grappig overigens om affichematig een intellectueel zeer beperkte terrorist als Malcolm X het gezicht en de geest van Einstein te laten delen.

Mandela: “We know too well that our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians.” Nou was Mandela kritisch op “de bezetting”, zoals alle linkse halve garen die de geschiedenis van Israël niet kennen, maar hij erkende wel het bestaansrechtvan Israël. Toch wordt dit citaat nu voortdurend overal ter wereld gebruikt door linkse en moslimse genocidalisten als Jahjah. En als “de Palestijnen” ergens van bevrijd zouden moeten worden is het wel van de islam en hun eigen liegende, corrupte en parasitaire Palmaffia’s die in luxe badend een neukie-neukie-leven leiden ten koste van de diepe ellende van hun eigen bevolkingen.

Gandhi-hi-hi: die idioot had zijn primitivisme moeten uitbreiden tot een weigering een moderne bril op te zetten, een product immers van de imperialistisch-kapitalistische cultuur. Gandhi is die hele gare die vond dat de Joden beter met zijn vijf miljoenen zelfmoord hadden kunnen plegen dan zich verzetten tegen de nazi’s. Zou beter voor hun morele status als pacifisten geweest zijn. En wat te zeggen van zijn statement over de Joden in Palestina? Palestine belongs to the Arabs in the same sense that England belongs to the English or France to the French. It is wrong and inhuman to impose the Jews on the Arabs.” Het komt uit een stuk van Gandhi uit 1938 waarin ook dit staat:

“My sympathies are all with the Jews. I have known them intimately in South Africa. Some of them became life-long companions. Through these friends I came to learn much of their age-long persecution. ( . . .) But my sympathy does not blind me to the requirements of justice. The cry for the national home for the Jews does not make much appeal to me. ( . . .) Palestine belongs to the Arabs in the same sense that England belongs to the English or France to the French. It is wrong and inhuman to impose the Jews on the Arabs. What is going on in Palestine today cannot be justified by any moral code of conduct.” [mijn vet]

De morele rechtvaardiging van de stichting van Israël? Om te beginnen natuurlijk de vervolging die Gandhi wel noemt, maar waaraan hij heel gemakkelijk voorbijgaat. Voorts is er de millennia lange spirituele band van de Joden met Palestina en een continue Joodse aanwezigheid gedurende al die millennia. Ik weet niet door welke volksverhuizingen in het grijze verleden de “Engelsen” en de “Fransen” in hun nationale gebieden terecht zijn gekomen, maar ik neem blind aan dat daar flink geweld bij te pas is gekomen. Het Joodse Nationale Tehuis echter, dat later Israël ging heten, was echter een vreedzame bedoelde onderneming, in een nagenoeg leeg land. En zoals ik hierboven al zei: wat in de jaren 1880 begon, was een dé-kolonisatie waarin een 1300 jaar oud feodaal, achterlijk, onderdrukkend, armoede en ziekte genererend islamitisch systeem werd vervangen door een democratisch, modern, humaan, welvaart en welzijn genererend systeem. Is dat moreel verantwoord of is dat moreel verantwoord? Het ontstaan van het geweld in Palestina komt geheel voor rekening van de Moefti van Jeruzalem en zijn kliek. En anders dan bij Engeland en Frankrijk werd bij het uitroepen van de staat Israël via een meerderheid van stemmen in de Volkenbond die daad gelegaliseerd. Dat is uniek in de geschiedenis. Géén staat kwam moreel rechtvaardiger en legaler tot stand dan Israël. Dus ondanks al zijn tegeltjeswijsheid, heeft de Grote Ziel over het belangrijkste morele probleem van Europa en het Westen een pervers oordeel geveld.

Dat waren dus de Grote Namen die Abou Jahjah ter ondersteuning van zijn genocidale plannen met de Joden aanriep. En let nog even op de smerige huichelachtigheid van dit brokkie uit zijn tekst:

“we never forget the cause that represents everything we believe in”

Ja, dat weten we inmiddels. De islam, dat is 1400 jaar terreur en het hele Midden Oosten mag ook nu in brand staan en de moordpartijen door en onder moslims mogen nóg zo uitzinnig zijn, die ene zaak blijft toch “everything we believe in” bevatten. En “everything we believe in”, geloof mij maar, is Jodenhaat.

UPDATE 4 juli 2015

Het artikel is niet gedateerd , ook in dat opzicht leveren de Palmaffia-knuffelaars puik journalistiek werk, maar het zal uit 2014 zijn, gezien het feit dat het ging over de viering van 66 jaar Nakba-nonsens. Ook Abou Jahjah was daar aanwezig en vergeleek “de bezetting” met de inderdaad gruwelijke koloniale periode van de Belgen in Congo:

“Een andere vlotte spreker was Dyab Abou Jahjah uit België. Hij bracht de grotere kaders aan door te wijzen op het kolonialisme dat nog steeds leeft in de manier waarop men in het Westen naar bijvoorbeeld asielzoekers kijkt. En als Belg is hij goed op de hoogte van hoe men daar omgaat met het eigen gruwelijke verleden van Congo, waar koning Leopold II verantwoordelijk was voor vele miljoenen doden. Men wil het liever niet weten. Koning Leopold heeft legio standbeelden gekregen en vele straten zijn naar hem vernoemd. Congo was zijn privékolonie, waar hij kon doen en laten wat hij wilde. De analogie met hoe de zionisten in Palestina opereren ligt voor de hand.”
_________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron