Wat een leuk Engels aandoend peperkoekhuisje heeft Jos toch! En hij tuiniert blijkbaar graag. Terwijl hij over de slechtheid van de Joden nadenkt?

Als het over de antisemiet Jos Colligon gaat, mag ik graag mijn vriend “Jaap” citeren. Dit schreef “Jaap” in 2010:

Het plaatje dat bij bovenstaand praatje van “Jaap” hoort is dit:

Collignon is sinds 2010 nog niks veranderd. Het is een gewone, gore antisemiet gebleven. En ik zeg dat zo rustig omdat hij blijkens zijn laatste Jodenhaat-cartoon zich beroept op dat lieglasterlijke rapport van het antisemitische Amnesty International, dat bewijsbaar antisemitisch ishier nog wat bewijs bij “Elder of Ziyon”. Ten tweede baseert hij zich op Human Rights Watch, dat een directeur heeft, Kenneth Roth, die hét voorbeeld is van een zelfhatende Joodse antisemiet. Hieronder die laatste antisemitische lastercartoon van Jos Collignon:

U ziet: volgens Collignon heeft de wereldwijde obsessie van het met de islam collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat met de zonden van Israël niks met antisemitisme te maken. Dat is gewoon een afgezaagd deuntje. Die totale gekte waarmee de Verenigde Nazi’s, onder leiding van de 58 landen van de islamitische OIC, een constante stroom van veroordelingen op Israël loslaat, terwijl de ergste misdadigerstaten in “mensenrechtencommissies” worden benoemd, staat los van Jodenhaat.

Zullen we nog maar een paar Jodenhaatcolumns van Jodenhater Collignon laten volgen?

Tsja, wat moet je met die vuiligheid? Je kan er tegenin redeneren wat ik on line al sinds 2006 doe en inmiddels heb ik ook een boek geschreven waarin het allemaal staat: dat de enige reden dat er geen vrede is tussen Israël en de Arabieren het inmiddels 100-jarige rejectionisme en de islamitisch-antisemitische terreur van de Palmaffia’s is. Dat Joden internationaal-rechtelijk honderd procent en moreel duizend procent recht hebben om in Samaria-Judea (“op de Westbank”) te wonen.

Zullen we eindigen met humor? Onderstaande idioot heet overigens geen HeRmans, zoals ik schreef, maar HeNmans.

INSTANT UPDATE:

IN DE VOLKSKRANT VAN ZATERDAG 21 MEI 2022:

Eind oktober 2022: De Joden regeren de wereld!

MAAR RUIMTE VOOR HET STIGMATISEREN VAN JODEN VIA DEMONISERING VAN ISRAËL IS ER BIJ DE VOLKSKRANT ALTIJD.

UPDATE 5 JANUARI 2023

Volkskrant 28 januari 2023 toen bekend werd dat Duitsland Leopard-tanks aan Oekraïne ging leveren. Collignon slaagt er altijd in een link naar Israël te leggen.

Hieronder de cartoon van C. van 18 maart 2023. Uiteraard ziet Colligon het weer eens verkeerd. Die demonstranten zijn de fascisten: ga hier zien  hoe links Israël het staatsapparaat inzet om de krankzinnige toestand te handhaven dat het links-activistische Hooggerechtshof alle wetten kan dwarsbomen die de Knesset aanneemt met niks meer dan het argument dan dat die wetten “niet redelijk” zouden zijn.

Even ter inleiding: Onderstaand de tekst van de speech van Ursula von der Leyen ter gelegenheid van 75 jaar Israël:

“Dear president Herzog, dear friends. Seventy-five years ago, a dream was realized, with Israel’s Independence Day. After the greatest tragedy in human history, the Jewish People could finally build a home in the Promised Land. Today, we celebrate 75 years of vibrant democracy in the heart of the Middle East. Seventy-five years of dynamism, ingenuity and ground-breaking innovations. You have literally made the desert bloom. As I could see during my visit to the Negev last year.Today we also celebrate 75 years of friendship between Israel and Europe We have more in common than geography would suggest: our shared culture, our values, and hundreds of thousands of dual European-Israeli citizens have created a deep connection between us. Europe and Israel are bound to be friends and allies. Your freedom is our freedom. Happy birthday to all the people of Israel.”

Een slijmerige speech en uitermate huichelachtig. Want wat ze vergat te melden is dat er enorme subsidies vanuit de EU naar het terroristische regime van Abbas gaan, waaruit bijvoorbeeld de beloningen worden betaald voor Palmaffiosi en hun familie voor het vermoorden van Israëlische Joden. De EU houdt een terreurregime in stand dat gezworen heeft Israël te vernietigen en steunt voorts financieel én politiek de illegale nederzettingen van Palestijnse Arabieren in “Area C” van Samaria-Judea (“de Westbank”).

En natúúrlijk waren er bakken met leugenlasterlijke haat-commentaren uit islamitische en links-islamofiele hoek. En uiteráárd was ook Jos Collignon van de partij. Kijk toch eens wat voor een lasterlijke haat er spreekt uit de manier waarop Netanyahu wordt geportretteerd als vette nazistische kampbeul en hoe vol geilheid de EU (Von der Leyen) die kampbeul om de nek vliegt en hevig begint te tongzoenen. En ach! Wát is dat Palestijntje een goedmoedig, gekweld, verbijsterd en verloren ventje!

JÉZUS! COLLIGNON! WAT BÉN JE TOCH EEN VERDORVEN, LEUGENACHTIGE EN PERVERSE ROTZAK!

14 oktober 2023

18 OKTOBER 2023

9 november 2023

11 november 2023

_____________________