Rally van Hamas in 2013 met het symbool van de raket

Er valt niet tegenop te knokken en ik raak uitgeput. Dezelfde “correspondenten” van dezelfde mainstream-media blijven rond Israël dezelfde lasterlijke waanzin uitbraken. In het NON-journaal van 8 uur van maandagavond 29 juli (kijk vanaf 12:55) liet Monique van Hoogstraten het lijden van de “Palestijnen” in Gaza maar weer eens zien met de impliciete beschuldiging dat Israël dit op zijn geweten heeft. Zoals altijd werd niet vermeld dat zo gauw Hamas ophoudt met terreur ook het lijden van de Gazanen ophoudt. De Palmaffia’s, Hamas en Fatah, zijn 100% verantwoordelijk voor alle ellende in Gaza en in Samaria-Judea.

Monique van Hoogstraten mocht ook haar zegje doen bij het Vlaamse Terzake, met Kathleen Cools als gastvrouw. Ook daar was het zelfde soort reportage te zien: dood en verderf en altijd maar weer de impliciete beschuldiging naar Israël. Tot mijn verwondering werd Kerry getoond die zei dat Amerika nauw zal samenwerken met Israël om terroristische groeperingen als Hamas te ontmantelen. Maar dat was het enige lichtpuntje. Extra duister puntje (kijk vanaf minuut 5:00) zijn de beelden van “een park” in Gaza (zegt de commentaarstem) dat getroffen werd en waarbij kinderen omkwamen. In feite ging het om een kermis die getroffen werd door een afzwaaier van Hamas. Maar de suggestie werd gewekt dat Israël willens en wetens kinderen had gebombardeerd.

En dan komt de de Vlaamse “Palestijn” Montasser Alde’Emeh tien minuten lang aan het woord. Ik heb hem al eens eerder besproken. Hij lepelt zonder dat hij werkelijke tegenspraak krijgt alle laster en mythologie op die de Palmaffia-propaganda al jaren verspreidt. Hij verdedigt Hamas. Dan weet je genoeg. Hij schijnt het ook allemaal werkelijk te geloven, want hij raakt flink geëmotioneerd.

Ik geef het dus voorlopig op. Het helpt niet. Ze leren niet. De wal zal het schip op gruwelijke wijze moeten keren.

Filmpje. Vanaf 1:05  zegt de inleider over Caroline Glick:

“She was a core member of Israels negotiating team with the Palestinians. I bet that was a learning experience.”

In de korte non-verbale reactie van Glick op die woorden gaat een wereld open. Glick heeft daar kennis gemaakt met de dierlijke redeloosheid van de tot in hun merg verraderlijke en agressieve Palmaffia’s.

Zulke ervaringen gaan wij en vooral de generatie die na ons komt in Nederland en Europa in de toekomst nog vele krijgen. Wat de linkse boven ons gestelden aan islam hebben binnengehaald zal in Nederland en Europa een terreur uitoefenen verwant aan wat we nu Hamas en Fatah zien doen rond Israël. Wie een voorproefje wil zien en horen van deze redeloze verraderlijkheid en agressie moet via GeenStijl vijf minuutjes bij rapper Appa gaan verwijlen die een toespraak houdt voor een meute die een pro-Palestina-betoging houdt. Dan zie je een Hamas-rally in wording: één lange manipulerende leugen-rant. Mogelijk gemaakt door onze linkse elite en onze main-stream media met hun islam-Verharmlosung en hun Israëlbelastering.

UPDATE:
In een artikel op Front Page Magazine lezen we wat die code M75 op de raket op de bovenste foto betekent:

“While the mainstream media has focused solely on Hamas and Israel in the current ongoing war, there has been less attention given to the major role that the Islamic Republic of Iran has been playing in ratcheting up the conflict with its military assistance to Hamas fighters, including Iranian-built Fajr 5 and M-75 with ranges of approximately 75 kilometers. These are missiles and rockets that can target cities like Tel Aviv and Jerusalem”

UPDATE 30-7-2014:
Een geweldig interview (11 minuten) met Robert Spencer over “Protective Edge”.

Lees al mijn odes aan het NON-journaal !!!

____________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron