MOORDWAPENS 1

Meestal zijn ze bij Amnesty bezig om Israël impliciet en stiekem met een Nazi-staat te vergelijken. Israël dat zich nu juist verdedigt tegen Nazi’s die liefst raketten opbergen in en afschieten vanuit scholen, ziekenhuizen en moskeeën en zijn eigen bevolking naar de daken van die gebouwen stuurt. Waarom? Om de slachtoffer-cijfers op te krikken die door deze Palmaffia’s sowieso zwaar overdreven worden– niemand controleert die getallen – en die vervolgens door de Monique van Hoogstratens van de Westerse media klakkeloos overgenomen worden. Maar blijkbaar is de werkelijkheid ook Amnesty zo langzamerhand te machtig geworden en heeft deze “mensenrechten-organisatie” een rapport gepubliceerd dat een aantal misdaden van Hamas documenteert.

Het is het gewone islamitische werk: martelen en moorden en executeren op grond van niks. Ook opwindend om alleen maar naar te kijken. Als je tenminste van het Geloof van de Vrede bent. Herinneren we ons de vreugde onder “Palestijnen” in Oost-Jeruzalem, en eigenlijk van vele moslims overal ter wereld, vlak na de aanslag op de Twin Towers in 2001?

Front Page Magazine licht een paar zaken uit het rapport.

Bijvoorbeeld een bijzonder macabere incident, maar dat voor Hamas-begrippen natuurlijk routine is. Zo gaat Hamas altijd te werk. Op 21 augustus 2014 slaagde de Israëlische geheime dienst erin drie top-schurken van Hamas te liquideren die cruciaal waren voor de voortgang van de terreur-activiteiten. Daar moest natuurlijk iemand de schuld van krijgen. Een dag daarna sleepten paranoïde Hamas-boeven zes geknevelde Palestijnen die een zak over hun hoofd hadden naar de muren van een moskee, deden hen knielen en begonnen hun toch al gehavende lichamen met kogels te besproeien. De executie werd uitgevoerd voor een verzameling nieuwsgierige en goedkeurende toeschouwers.

GAZA MASSA BEKIJKT EXECUTIESHier is het publiek in zijn natuurlijke omgeving van Gaza-stad . . . . . . . . .

GAZA EXECUTIE. . . . . . . . . . en hier is waarnaar ze met overgave kijken

Tweede voorbeeld. Op 28 juli 2014 werden 11 kinderen gedood in het al-Shati “vluchtelingenkamp”. Dat zijn eigenlijk gewone woonwijken zoals je die overal in het Miden-Oosten vindt. De slachting was veroorzaakt door een uit de koers geraakt Hamas-raket. Maar de Westerse media waren er in het algemeen als de kippen bij om het bloedbad aan Israël te wijten. Van de weinige journalisten die met gevaar voor eigen veiligheid toch de waarheid naar buiten brachten – (Hamas bedreigt alle journalisten met minimaal verbanning uit Gaza bij onwelgevallige berichtgeving: vraag maar aan Monique Hoogstraten, maar die vindt dat dan weer prima) – moest Gabriele Barbati inderdaad uit Gaza vluchten.

Gabriele Barbati

Gabriele Barbati

Front Page Magazine geeft een hilarisch voorbeeld van een “journaliste” die tot in het absurde gaat bij de verdediging van Hamas. Diana Buttu geeft tenslotte toe dat er raketten in de school waren opgeslagen. Maar ja: de school was toch “uit” toen?

Diana Buttu

Diana Buttu

Diana geeft commentaar vanuit Ramallah en dat is in Samaria-Judea, de regio die de Palmaffia-propaganda “de Westbank” noemt. Als die “Palestijnse Staat” er daar inderdaad komt, zullen binnen een paar weken Hamas en IS – en dat is eigenlijk hetzelfde aan het worden – er aan de macht zijn. Mevrouw Buttu staat natuurlijk ook zelf helemaal achter deze Nazi’s, die Abbas en die van Hamas en die van IS – maar zelfs al was dat niet zo, dan is het voor haar inderdaad zaak Hamas met liefde te bespreken.

Echte Palestijnen, aldus deze Hamas-woordvoeder in juli 2014 in een boodschap aan de broeders “op de Westbank” moeten wraak nemen vanwege Gaza. Die broeders moeten moorden met alle middelen met motorfietsen, auto’s, vrachtauto’s, bulldozers, messen en knuppels. Ga toch die ene minuut eens uitkijkluisteren!

MOORDWAPENS 2

MOORDWAPENS 3

UPDATE:

Zie ook de website Vlaamse vrienden van Israël: “Amnesty International: Hamas pleegde oorlogsmisdaden tijdens laatste zomeroffensief”

Daar vind ik ook de beschuldiging geciteerd van Philip Luther, de baas van Amnesty, die blijkbaar toch nog even richting Israël moest uithalen:

“Het is absoluut ontstellend dat, terwijl de Israëlische strijdkrachten massaal dood en verderf zaaiden onder het volk in de Gazastrook, tezelfdertijd Hamas strijders van de gelegenheid gebruik maakten om onderling rekeningen te vereffenen door het uitvoeren van een reeks onrechtmatige moorden en andere ernstige schendingen.”

Terwijl we weten dat in tegenspraak met het Goldstone Rapport Kemp zegt dat “op basis van mijn kennis en ervaring als een militaire commandant, het IDF meer heeft gedaan tijdens Operation Cast Lead voor de bescherming van de rechten van burgers in gevechtszones dan om het even welk ander leger in de geschiedenis van oorlogvoering.” 

Likoed Nederland wijst erop dat de “echte kritiek” door Amnesty op Hamas waarvan ik rep in de titel van dit stuk toch veel minder echt is dan op het eerste gezicht lijkt. In dit laatste rapport van Amnesty gaat het alléén over misdaden die tegen Arabieren, tegen mede-“Palestijnen” worden gepleegd, maar Likoed Nederland heeft er al in 2014 op gewezen dat Hamas op vele manieren STRUCTUREEL oorlogsmisdaden pleegt jegens Israël:

Hamas:
Voert bewust raketaanvallen uit op de Israëlische burgerbevolking.
Maakt geen onderscheid tussen strijders en burgers.
Gebruikt huizen, moskeeën, ziekenhuizen, scholen als militaire bases.
Booby-trapt civiele ruimtes.
Misbruikt medische faciliteiten ambulances als cover voor oorlogvoering.
Gebruikt menselijke schilden
Gebruikt kinderen in de strijd.
Verstoort humanitaire en medische hulpverlening aan de eigen bevolking.
Neemt gijzelaars.
Kleedt zich in Israëlische uniformen.
Bedreigt journalisten. 

_____________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron