WIT KLEED MOSLIM 2Ik mag GeenStijl weer eens een veer in de reet steken, zoals ik zo vaak doe. De onvermoeibare strijders voor Recht & Orde hebben weer eens een paar rake filmpjes geplaatst die aantonen hoe belachelijk de islamofobie is van kleinzielige burgermannetjes en Wilders-adeptjes.

In het korte filmpje van slechts 1:35 de hoogtepunten uit het langere docuutje daaronder: homo’s worden van daken gegooid. En let op de oudere man in het witte gewaad die, voordat hij doodgeschoten wordt, een brutaliserende toespraak krijgt van een Marokkaantje uit Amsterdam-West. Nou, nee. Maar dit tiepje gewetenloos Arabierisch rotzakje loopt ook in Nederland, in Europa bij de tienduizenden rond.

WIT KLEED MOSLIM 1Daaronder dat langer docuutje waaronder de woorden “Moesoel: schokkende beelden”. Kijk vooral vanaf 1:10 tot 5:10. Een aaneenschakeling van Moord & Ontploffing. Maar het gaat mij om de muziek eronder. Die is typisch voor dit soort islamitische geweldsfilmpjes: tedere en melodieuze zang door knapenstemmen. Dit is een brallende Hitler ver voorbij. Dit is het Massamoorden der Engelen. Mocht Himmler in zijn Posener Rede het vermassamoorden der Joden nog als harde plicht beschrijven, het moderne islamitische slachten vindt plaats in religieuze vervoering. Hier kan je voelen wat Mohammed Bouyeri bedoelde toen hij de Profeet Mohammed voorzag van het epitheton ornans “de lachende moordenaar”. Ja, precies. Dat schreef hij in het dreigbriefje aan Ayaan Hirsi Ali dat hij met een slagersmes in de borst van Theo van Gogh vast stak. Er is vreugde en onthechting in de religieuze plicht van het moorden!

En ga dan ook even mijn stuk lezen onder de titel “Die hysterische verering voor de Profeet Mohammed is heel erg eng”. Hier gaat het om diezelfde lichtvoetige . . . . . ja, inderdaad, Paul Anka, “Yes I know how it feels to have wings on your heels”, maar dan niet vanwege een aardse liefde, maar vanwege die ene Führer, die massamoordenaar, sluipmoordenaar, roofmoordenaar, slavenhaler, kleuterneuker, leugenaar en harembezitter. Nee, hij heeft voor 99%% zeker niet bestaan, maar in de mythe geloven de moslims hartstochtelijk. En dat is héél, héél, héél erg eng.

WIT KLEED MOSLIM 3__________________
Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron