We luisteren naar Ezra Levant. Hij vertelt dat het hoofd Veiligheid van de EU Federica Mogherini heet. En dat ze zopas publiekelijk heeft verklaard dat de radicale politieke islam een legitieme politieke kracht binnen Europa is. (!!!) Een paar dagen na het bloedbad op het strand van Sousse, Tunesië, zei ze:

“De islam heeft een plaats in onze Westerse maatschappijen. De islam hoort in Europa. Met het Europese project na WO II accepteerden we niet alleen diversiteit: we spraken een verlangen uit naar diversiteit. De islam is zelf een slachtoffer. Diversiteit is de kern-karaktertrek van onze Europese geschiedenis en het is onze kracht. Daarom ben ik niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zou moeten uitmaken van het plaatje.”

“Het is prima om te spreken”, meent Ezra Levant, “over diversiteit en vrijheid van religie, dat snap ik.”

Ik ben het niet met Levant eens. Godsdienstvrijheid en de Vrijheid van Meningsuiting in de Westerse grondwetten gingen uit van een Joods-Christelijk-Verlicht kader. Daar valt de misdadige islam buiten, want de islam is geen religie, maar een onhervormbare, totalitaire roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie. De islam moet verboden worden.

Levant maakt vervolgens onderscheid tussen “politieke islam” en islam. Maar dat onderscheid bestaat net zo min als dat tussen “islamisme” en islam.

Politieke islam betekent, zegt Levant, géén onderscheid tussen kerk en staat, tussen moskee en staat. Het betekent dat de sharia op straat gepropageerd mag worden en geïntegreerd in de wetten van het land. Het betekent dat de jihad legitiem wordt. Want dat is wat “politieke islam” propageert: de jihad. Dat is inderdaad een bizar standpunt voor het hoofd Europese veiligheid.

Levant laat een tweet zien van Mogherini in het Arabisch. Het is, zegt Levant, alsof Mogherini campagne voert onder Arabieren en zegt: als jij een radicale islamist bent, dan sta ik aan jouw kant.

Levant: dit is niet een verdediging van “diversiteit”, dit is een uitnodiging van Mogherini aan de jihadisten het Europa te veroveren dat zij moet verdedigen.

Ja, het is erger dan landverraad, het is een uitleveren van 2000 jaar Westerse cultuur-evolutie aan de genocidale en nazistische islam.

Mogherini met Abbas

Mogherini met Abbas

Mogherini met nog een andere vette Arabier

Mogherini met nog een andere vette Arabier

Mogherini met haar gewone empathische aangelaat. Nee ze lijkt me géén afwijking te hebben ergens in het autistische spectrum.

Mogherini met haar gewone empathische aangelaat. Nee, ze lijkt me géén afwijking te hebben ergens in het autistische spectrum.

Het lijkt mij een gevaarlijke, genadeloze vent, die Mogherini

Het lijkt mij een gevaarlijke, genadeloze vent, die Mogherini

______________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron