BIEM BUIJS

UPDATE 31 JULI 2023: Oh-oh-oh! In het normale leven ben ik hoffelijk en ik zou al helemáál nooit iemand op zijn uiterlijk pakken. Maar ik ben blijkbaar ook hier weer zó machteloos razend dat ik mijn aard verloochend heb. Niet meer doen Martien!

Astrid Kerssssseboom is niet meer de enige dikkoppige presentator met hamsterwangen bij het NON-journaal. Die nieuwe vetnek die ’s morgens wel eens presenteert heeft ze ook. En hij zit goed in zijn vel. Dat hebben ze allemaal wel bij het NON-journaal. Nou ja, eigenlijk zit iedereen die oprecht links is goed in zijn vel. Lekker mainstream meedobberen en er ook nog goed voor betaald worden. Wie doet je wat? De intens blijmoedig ogende goedmens Biem Buijs had twee berichten uit Israël.

In het eerste debiteerde hij weer die antisemitische enormiteitsleugen, die roestige spijker van kosmische proporties waaraan in laatste instantie alle Israëlhaat hangt, die mega-leugen der mega-leugens, dus het soort leugens waarvan Joseph Goebbels al zei dat je ze gewoon vaak moest herhalen om ze vanzelf waarheid te laten worden, namelijk dat de Westelijke Jordaanoever “bezet gebied” zou zijn.

Luister vanaf 2:20 hoe Biem een extra omineuze stem opzet:

“Op de Westelijke bezette Jordaanoever is vannacht een kind van anderhalf omgekomen ( . . .).”

De hele islamitische wereld mag baden in het bloed, zo gauw er een Jood beschuldigd kan worden, komen de grafstemmen te voorschijn.

Er was een brand gesticht ergens in Samaria-Judea en de hamsterwangige dikkop en zijn redactie hadden een vermoeden. Dat is een vermoeden dat ze nóóit hebben als het driedubbel overgehaald duidelijk is dat het wéér moslims of Marokkanen zijn geweest. Maar nu durfde hamsterwang-dikkop namens de redactie van het NON-journaal gerust dat vermoeden uit te spreken:

“De daders zijn vermoedelijk Joodse kolonisten.”

En er was ook een orthodoxe Jood die de Gay Pride in Jeruzalem had aangevallen en zes mensen met een mes had verwond. Er werd niet bij vermeld dat het hier om een lone wolf ging. Terwijl het deze keer toch echt waar geweest zou zijn.

Oh ja: een antisemitische Jodenhatende anti-Zionist is in mijn boekje iemand die lasterleugens over Israël debiteert en beter kan weten. En als ze bij het NON-journaal willen dat ik ophoud met ze van Jodenhaat te beschuldigen, moeten ze beginnen met Monique van Hoogstraten te ontslaan en het nooit meer hebben over “bezette gebieden”. Hier is één kennisbron. En hier nog een en daar een derde.

UPDATE 31 JULI 2015 ZEVEN UUR ‘S AVONDS:

Iedereen, van de Israëli’s zelf tot de internationale media, gaat er nog steeds van uit dat het inderdaad Joodse kolonisten zijn geweest die de gruweldaad hebben gepleegd. Maar ik vermoed dat de Israëli’s dat vooral zeggen voor het wereldtoneel, maar dat ze net zo hard op zoek zijn naar die andere mogelijkheid. Namelijk dat het de Palmaffia’ s zelf zijn geweest die de terreurdaad hebben gepleegd om Israël te kunnen besmeuren.

Dit is inderdaad een on-Joodse daad. En de “handtekening” die de daders hebben achtergelaten is wel héél erg obvious. Dat is typisch Arabisch: dommig, brallerig en wreed, maar zéér, zéér on-Joods.

UPDATE 1 AUGUSTUS 2015 KWART OVER VIJF ’S MORGENS

En mochten het toch orthodoxe daders zijn geweest, dan gelden deze woorden van GeenStijls “Van Rossem” die ik in dit geval graag tot de mijne maak (wie had dát ooit gedacht !!!):

“Israël heeft duidelijk een orthodoxe joden-probleem. En dat erkent Israël dan ook. Netanyahu noemt de babymoord zonder omhaal een ‘daad van terreur‘, zoals hij gisteren ook meteen reageerde op de Pride-stabbing met de woorden ‘despicable hate crime‘, en meteen religieuze leiders in zijn land opriep om afstand te nemen van de verwerpelijke daad en er hard over te oordelen. Ook de Israëlische legerleiding spreekt van ‘joods terrorisme‘, want die haten dit soort inteelt-fanatici. (Voorbeeld: deze prachtige whack-a-jew pica.) En hedenmorgen is bij grote krant Haaretz dit al te lezen: “We are to blame for the Jerusalem gay pride parade stabbing. We in the religious Jewish community have created a climate in which a ‘bad seed’ could come to think that murderous violence was a holy thing to do.” Kijk. Dat kan dus in een ontwikkelde en open democratische samenleving. Meteen keihard veroordelen dit soort walgelijke daden van religieus fanatisme, sektarische terreur en blinde haat. Opdat het in de publieke opinie geen kans krijgt om levensvatbaar en alles overheersend te worden. We kennen nog wel wat Palestijnse politici, *kuch* activistische verenigingen, een aantal Jaberi’s en wat Hamasgezinde rappers die daar nog een heleboel van kunnen leren.“

Aanvulling op deze update per 2 augustus:

De Engelse Mail Online van zondag 2 augustus geeft een uitgebreide fotoreportage. Het Pallywood-gehalte is weer hoog: de foto’s van het kindje zijn van ongeschonden tot een héél klein beetje verbrand aan de randjes. Als je de totale zwartgeblakerdheid van dat huis hebt gezien dan weet je dat er van die foto’s normaal gesproken zelfs geen as gevonden zou zijn. Ze zijn duidelijk uitgestald op die vloer in dat huis voor de foto. Dat geldt ook voor het uitgestalde kunststof babyflesje, dat met geen mogelijkheid op die manier die vuurzee kan hebben doorstaan. Waar komen die foto’s vandaan? Als ze uit dat huis komen, dan zijn ze “gered” door iemand, maar waarom is het kind dan niet gered? Was het misschien al dood door een andere oorzaak? Een natuurlijke dood? En hebben Palestijnse terroristen hun kans schoon gezien om de Westerse media een drama-met-verbrand-kindje te voederen? Maar waarom dan óók de ouders geslachtofferd? Wie waren die ouders? Wat voor naam hadden ze in de gemeenschap? Was er reden voor de Palmaffia ter plaatse om hen als “verraders” te zien?

Aanvulling op deze update per 3 augustus:

Naar mate de tijd verstrijkt komt één detail steeds meer bovendrijven dat me zegt dat hier Arabieren aan het werk zijn geweest. Onder de graffiti op de muren van het verbrande huis was ook een kreet die ongeveer luidde “Leve de koning de Messias!” Het is wel zéér onwaarschijnlijk dat Joodse orthodoxen dit hebben neer gekalkt, want de Joodse Messias is bij uitstek een vredesvorst.

Voorts.

Pallywood is een begrip. Van het in scène zetten van zogenaamde door het Israëlische leger begane gruwelijkheden is de hoax van het jongetje Mohammed al-Dura uit 2000 dat door Israëlische soldaten dood zou zijn geschoten, misschien wel het bekendste. Daarnaast ligt er het feit dat de Palmaffia’s met het grootste gemak hun eigen “Palestijnse” burgers opofferen door tussen die eigen burgers oorlog te voeren. Dan is er een derde feit: de wereld begint, ondanks alle gecombineerde linkse en islamitische propaganda, door te krijgen dat het de Palmaffia’s zijn die de terreur telkens beginnen en voortzetten. Raketten vanuit Gaza waarop het IDF tenslotte antwoordt en dan wéér over de burgerdoden beginnen te schreeuwen, wordt steeds minder geloofwaardig. Ligt het niet voor de hand om iets nieuws te bedenken? Namelijk een Palmaffia-commando een eigen gezin te laten terroriseren om vervolgens nu toch echt Israël als de agressor neer te zetten? De officiële Palmaffia-reactie was direct dat de terreurdaad niet los gezien kon worden van de Israëlische nederzettingen-politiek. Je kunt het aan de Westerse media overlaten om dit incident tot onmetelijke proporties op te blazen en geheel en al te vergeten dat het de schuld van de Palmaffia’s en alléén van de Palmaffia’s is dat er nog steeds geen vrede is.

Lees al mijn odes aan Nieuwsuur en NON-journaal!

___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron