Hierboven ziet u screenshots uit dat George Floyd-item van 48 seconden, waarbij het nog moeilijk was de moslima met de gazelle-ogen te vangen, want die kwam zo kort in beeld dat het wel de bedoeling leek de lieve islam subliminaal te promoten. Het drieluik is wel mooi volledig: Blank & Zwart & Islam trekken samen op tegen het Verdorven Westen.

Vroeger verwisselde ik Jeroen Tjepkema en Herman van der Zandt nog wel ‘s, maar inmiddels is duidelijk dat Herman veel indrukwekkender is: na zijn overstap van het NOS-journaal naar de sport gaf hij een diepte aan sportverslagen, met name aan die van de Tour de France, die we nooit eerder ervoeren. En hij won aan gezag met zijn precies genoeg gedragen voorgedragen blikken-terug op 75-jaar-Tweede-Wereldoorlog,

Dit jaar presenteerde Herman bij de NPO het “Eerbetoon aan de nalatenschap en betekenis van personen die in 2020 zijn overleden.” Daarin een item dat de al decennia aanzwellende linkse regressiviteit van de NPO in een notendop samenvatte. Meer verzwijging en pure leugens heb ik nog niet in 48 seconden samengevat gezien. Kijkluister vanaf 15:45.

“Bijna negen minuten. Maandagavond 25 mei, Minneapolis. Negen minuten een WITTE POLITIE-KNIE OP EEN ZWARTE NEK. I CANNOT BREATHE. Ik krijg geen adem. De laatste negen minuten van George Floyd. De start van een wereldwijd protest tegen racisme en politiegeweld. I cannot breathe. Ik krijg geen lucht. Op pleinen, in parken, de straten stromen vol. George Floyd is overal. Black Lives Matter. I cannot breath. Ik stik.”

De gezwollen pathetiek druipt eraf. Maar geen woord over het feit dat Black Lives Matter, voor zover een vreedzame beweging, is gebaseerd op leugens (zie de gegevens hier beneden) en voor de rest bestaat uit terreur: vernieling, plundering, brandstichting en moord. Voorts, en ik heb het al eerder gezegd, was George Floyd een draaideur-crimineel met heel erg lelijke daden op zijn conto, zoals de overval op een zwangere vrouw in haar eigen huis waarbij hij dreigend een pistool tegen haar buik hield. Overal is in de MSM verzwegen dat, ten eerste, George Floyd bij zijn arrestatie hevig verzet bood en dat de politie-agenten als laatste redmiddel die knie op zijn nek hebben gezet en dat, ten tweede, George Floyd bij de lijkschouwing een dodelijke dosis fentanyl in zijn bloed bleek te hebben. De aanleiding van de plunder-terreur van Black Lives Matter was een leugen, zoals de hele beweging is gebaseerd op een leugen. Hieronder kunt u kennis nemen van de de statistische feiten inzake de beschuldigingen van BLM/ANTIFA en verdere links-regressieve elites aan het adres van blanke politie-agenten. Doe er uw voordeel mee!

De verslaafde draaideur-crimineel is hier voorzien van bloedtranen. Het kunstwerk wordt omhooggehouden door de handen van wat wel een goede witte vrouw moet zijn of misschien wel een goede witte non-binaire transgender. Of zijn die handen nou tóch lichtbruin?
_____________________