De Canadees Ezra Levant van The Rebel Media vertelt in dit filmpje dat het soort “Newspeak” dat George Orwell in zijn boek “1984” beschreef in de Westerse mainstream-media (msm) steeds vaker gebruikt wordt. Orwell beschreef hoe een totalitair regime de taal gebruikte om een totaal geperverteerd beeld van de werkelijkheid op te hangen. Mijn favoriete zinnetje uit “1984” luidt: “In het Ministerie van Liefde werd weer druk gemarteld.” Hitler noemde een wet die ambtenaren verplichtte Nazi-kritische collega’s te verraden: “Wet ter bescherming van de ambtenarij”. Levant toont een instructie van CBC (Canadian Broadcasting Corporation) waarin staat dat terroristen geen terroristen genoemd mogen worden, want dat waarde-oordeel moet de lezer-kijker zelf maar vellen. Onder het mom van niet-betuttelen zijn de linkse media dus toch weer aan het “opvoeden”: de halsafsnijders van IS moeten van links “militanten” of “strijders” genoemd worden.

LEVANT EZRA CBC TERRORISM

De meest recente vorm van Newspeak betreft een al 1400 jaar oud totalitarisme dat zich de laatste decennia wereldwijd massamoordend roert: de islam. Ezra Levant noemt het voorbeeld van de Australische premier Tony Abbott die de “Islamitische Staat” als “doodscultus” benoemde en citeert hoe in de Australische msm een islamitisch jongerenwerker vervolgens serieus mag zeggen dat Abbott op die manier ten onrechte de indruk wekt dat de IS-aanhangers “gewelddadige psychopaten” zijn. Wat moet je hier nog van zeggen? Dat ontkenning en wegkijken hier misdadig zijn geworden?

LEVANT EZRA PERCEPTION

In het bijzonder vraag ik aandacht voor de passage waarin Ezra Levant een dames-professeuse van Joodse afkomst ter sprake brengt, namelijk “Michele Grossman, Director and Research Program Leader, Centre for Cultural Diversity and Wellbeing”. Dat wijf zei dat het labelen door Tony Abbott van IS als een doodscultus zo gevaarlijk is omdat het “alleen maar een klein gedeelte van de werkelijkheid van de Islamitische Staat” betreft. Deze waanzinnige zegt verder:

“Het is te gemakkelijk om die elementen van het IS-verhaal over het hoofd te zien die gericht zijn op het scheppen van een nieuwe wereld en een nieuwe orde, onder de belofte van actie, macht en engagement. Dit bevat een enorme potentiële aantrekkingskracht, speciaal voor jongeren.”

Opsluiten en de sleutel weggooien, zou ik zeggen en alleen met een mondkapje op en handschoenen aan nog voorzichtig voederen via een luikje.

LEVANT EZRA ORANJE OVERALLS

LEVANT EZRA ISIS KOPSTUKKEN

Je moet dit stand-upje van Levant natuurlijk zien in de context van de uitzinnig krankzinnige reactie van de msm op de “Garland-shooting”: islamitische terroristen probeerden in Garland, Texas, een bloedbad aan te richten onder het publiek van een Mohammed-cartoon-tekenwedstrijd, maar werden verhinderd door een alerte en moedige veiligheids-agent.  Deze keer waren niet alle huichelende politici “Charlie” en waren de msm niet goedkoop “solidair”, want zonder de ballen te hebben de spotprenten waarom het ging massaal te herdrukken. Deze keer kozen de msm, inclusief natuurlijk de foute Jodenkrant New York Times, een andere tactiek en probeerden de schuld bij de “provocateurs” te leggen die de cartoonwedstrijd hadden georganiseerd.

De msm hebben zich dus al neergelegd bij de onmogelijkheid de ideologie te kritiseren die in elk wezenlijk opzicht op het Nazisme lijkt en bezig is grootscheeps te infiltreren in het hele Westen. Vanwege die infiltratie ben ik inzake de Vrijheid van Meningsuiting voorstander van een Copernicaanse wending: verdedig de Vrijheid door een verbod op alle verbale en materiële uitingen van de islam.
___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron