open-or-die

Ze is puur geil op de islam. Voor de rest waren er geen bijzondere verdiensten bekend van Federica Mogherini voordat ze Minister van Buitenlandse Zaken van de EU werd. Ik heb vaker gewezen* op de misdadige opvattingen van deze snotneus die op grond van niks anders dan islamofilie zomaar ineens omhoog schoot in de EU-burokratie.

Nu hebben “Wachteres”en “Henk V.” een stuk van “Fjordman” vertaald dat oorspronkelijk is verschenen op Gates of Vienna, een weblog dat natuurlijk niet zomaar toevallig zo heet, en overgenomen werd op het Deense “Snaphanen”.

Het vertaalde stuk is vragend getiteld “Zal Europa zonder islamitische immigratie instorten?” en het antwoord is natuurlijk dat Europa VANWEGE die immigratie totaal kapot zal gaan.

Vier citaten uit het stuk:

“Voor tientallen miljoenen Europese burgers is de massa-immigratie uitgegroeid tot een enorme sociale en economische last, evenals een grote bedreiging voor de veiligheid. De leiders van de EU zien de islamitische immigratie echter als een kans, zelfs als dé oplossing voor de Europese problemen. Voor de oligarchen van de Europese Unie is de islam  geen probleem. Islamofobie is dat wel.”

“Europa importeert nu grote aantallen mensen met een heel andere cultuur, die niet of nauwelijks tewerkgesteld kunnen worden. Veel van de migranten zijn jonge mannen met een vijandige religie, van een leeftijd waarop zij in militaire dienst gaan. Dit beleid is van een misdadige stommiteit. We riskeren dat de fundamenten worden gelegd voor massale etnische spanningen en sociale onrust.”

“Alleen Afrika al zal naar verwachting in de komende dertig jaar met meer dan een miljard mensen groeien. Dit aantal is veel groter dan de totale bevolking van het gehele Europese continent, van de Oeral in Rusland tot aan Portugal. In het huidige tempo neemt de wereldbevolking elke tien jaar met bijna nog één Europa toe. Het omarmen van massale migratie vanuit de islamitische wereld en Afrika, zoals dat nu gaande is, zal Europa in chaos onderdompelen.”

“De islamitische immigratie naar de westerse wereld is het grootste verraad uit de geschiedenis.”

Lees de rest bij E. J. Bron >>>

*Lees ook:

Federica Mogherini zal Europa in een islamitische hel veranderen

Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.

Federica Mogherini is een krankzinnige en een undercover-agent van de islam

Does the apocalypse game and the murder of women make Federica Mogherini horney?

Gert Jan Geling moet samen met Federica Mogherini de veiligheid van Europa gaan bewaken!

EU MinBuZa Mogherini: “Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten”

mogherini-tries-headscarfmogherini-over-vluchtelingenmogherini-met-iran-deal-onderhandelaarmogherini-met-vette-arabiermogherini-met-abbas-uitsnede

_______________

Advertenties