**********************************************************
“In die minuten kun u vernemen dat de bewijzen overweldigend zijn dat IVERMECTINE op veel plekken in de wereld in de praktijk werkt, dat de medische bureaucratie in Nederland niet in beweging te krijgen is, niet bereid is in deze oorlogsomstandigheden onconventioneel te handelen, te improviseren en dat die IVERMECTINE ongeveer 60.000 euro zou kosten als je het aan de hele Nederlandse bevolking zou verstrekken.”
**********************************************************

Zie ook: “Chronische vermoeidheid na corona en ivermectine

Eerst werd er misdadig gezwegen over de werkzaamheid van Vroeg-HCQ-Zink-Azytro en ook voor de reële mogelijkheid van onderzoek naar de werkzaamheid van Micardis/Telmisartan had Hugo de Jonge niet eens eens het luttele bedrag van een kwart (!) miljoen euro over. Welke krachten hierachter zitten, kan ik slechts raden. Mijn indruk is: top-experts aan het roer van een corrupte WHO zijn omgekocht door Big Pharma die miljarden gaat verdienen aan vaccins. Die top-experts bewaken een communis opinio die zorgt dat er alléén maar op vaccins wordt ingezet (ik ben géén antivaxxer) en waardoor er een angst onstaat onder álle deskundigen om naar alternatieven te kijken. Men is bang voor zijn goede naam, om zich belachelijk te maken door te geloven aan “kwakzalver-gedoe”. Die angst druppelt ook door bij de media, waar bijvoorbeeld een Charles Groenhuijsen, een bekende presentator van OP1 in deze officiële NPO-talkshow niet serieus durft te praten over IVERMECTINE, terwijl hij als privé-persoon wel degelijk op de hoogte is van de geweldige werkzaamheid van dit middel: zie: LIVE 20:00 @chgroenhuijsen @vincente show: Interview Dr. Pierre Kory LCCCC Is Ivermectin the brilliant Covid-19 cure? Maar een goede naam is kennelijk belangrijker, de angst om zich belachelijk te maken is blijkbaar sterker dan de mogelijkheid vele tienduizenden levens te redden en kosmische schade aan economie en sociaal leven wereldwijd te voorkomen.

Ik ben niet in staat zelfstandig alles te verifiëren wat er werelwijd aan informatie wordt verspreid over alles wat er op aarde en in het verdere heelal gebeurt. Ik maak, met uw welnemen, een kleine selectie en voor het grootste deel moet ik bij de beoordeling afgaan op de deskundigheid van anderen. Met mijn ratio en intuïtie kies ik in het geval van Corona bijvoorbeeld voor Maurice de Hond als betrouwbare informant. Dat is een man die ik goeie moraal en stevige verstandelijke vermogens toedicht. Ik ga nu citeren wat hij vertelt over IVERMECTINE: kijkluister vanaf 1:00:00.

Als u dan gaat kijk-luisteren dan ziet-hoort u Maurice de Hond die wordt geïnterviewd door Vincent Evers wiens naam u ook terugvindt in die lange link hierboven die weer verwijst naar een samenspraak van 86 minuten tussen deze Vincent Evers, de held van dit verhaal Pierre Kory, Charles Groenhuijsen en de deskundigen Walter Schrader en Adam Cohen.

Ik schrijf vier-en-een-halve minuut van het interview van Evers met De Hond helemaal uit. (Het item duurt duurt in zijn geheel een kwartier.) Want het is belangrijk dat het doordringt en slimme Maurice heeft blijkbaar toch niet in de gaten dat je zoiets belangrijks niet moet verbergen midden in een interview van 85 minuten. Iedereen denkt tegenwoordig blijkbaar dat er 96 uur in een etmaal zit, dat de menselijke energie en het menselijke absorptievermogen oneindig is en dat we met zijn allen eindeloos bezig kunnen zijn de goudklompjes te zeven uit de eindeloze modderstromen van gebazel. Nogmaals: die samenspraak met Groenhuijsen, Evers, Kory, Schrader en Cohen duurt 86 minuten en dat gesprek tussen Evers en De Hond 85. MIJN OPROEP LUIDT DUS: WEES GODVERDOMME MET ZIJN ALLEN EENS ‘N KEER DIENSTBAAR, ZO KORT MOGELIJK EN VOORAL HELDER! EN SCHRIJF GODNONDEJU DINGEN OP!

Goed. De Hond wordt dus geïnterviewd door Evers over die samenspraak tussen Evers, Groenhuijsen, Kory, Schrader en Cohen. Kijkluister vanaf 1:00:00

De Hond: “Fascinerend interview! Fascinerend interview!”
Evers: “Deze man [Pierre Kory dus] heeft gepresenteerd. Die zat eerst bij de senaat in Amerika en die heeft dus een presentatie gegeven wat IVERMECTINE nou eigenlijk is en wat voor gevolgen het heeft. Want hoe vond jij zijn argumentatie qua betrouwbaarheid?”
De Hond: “Nou kijk: uitermate sterk. Ook zijn onderbouwing. Je hebt de stukken gelezen. Uitermate sterk. Dat is ook een soort medicijn. Het wordt gebruikt voor ontworming. Al vier miljard dosissen zijn er in de wereld in de laatste 40 jaar gebruikt. Wordt vooral ook in Afrikaanse landen gebruikt en bij dieren om te ontwormen. Kory heeft het niet ineens bedacht. Hij laat zien dat er allerlei studies zijn waarin aangetoond is dat dit een goed effect heeft. Nou is het grote probleem, normaal, dat als je een bepaald medicijn voor iets heel anders wilt gebruiken, onder normale omstandigheden, dat er dubbelblind allerlei eisen worden gesteld voordat ze dat gaan doen. Mooie met dit medicijn is, dat het al veilig  is, want het wordt al 40 jaar gebruikt. Het is al goedgekeurd. ( . . .) [gespreksdeelnemer] Professor Adam Cohen kijkt op de klassieke manier naar het beoordelen van medicijnen. En in dat gesprek was er eigenlijk voortdurend een discussie tussen Cohen en die dokter Kory uit Amerika die zei ‘jongen, er is zóveel bewijs’. En die Adam Cohen die riep ‘ja, maar je moet eerst dubbelblind’ en mijn stelling is: we zitten in een crisis. Als huisartsen denken dat dit goed is en het is een geneesmiddel wat al op andere manieren toegelaten is, waarom niet? En ik word regelmatig benaderd, echt meerdere keren door huisartsen die zeggen; wij zijn op een andere manier bezig met medicijn en we krijgen geen gehoor bij het Nederlandse Huisartsengenootschap, of bij de eerste of de tweede lijn. We krijgen de ruimte niet. En Felix van de Wissel ( . . .) dat is ook een huisarts en die zegt ook terecht, ook de vaccins worden op experimentele basis toegelaten. Waarom dan IVERMECTINE niet? Ik heb zelf gezorgd, mede door jou, ik heb een plek gezien in het buitenland waar je het gewoon kan kopen en ik heb het gekocht. Want die Kory zei ook nog, en dat is interessant, het is niet alleen een geneesmiddel wat je kan gebruiken als iemand al ziek is, het is ook een middel dat je preventief kan gebruiken. Ik geloof eens per maand, het is niet elke dag, zeker niet. ( . . .) Het gaat meer om het fundamentele, namelijk dat je ook in een crisis-situatie, als overheid, als inspectie van de volksgezondheid, als de gevestigde macht, niet bereid bent om te zeggen: we gaan nu eens onconventioneel handelen. Wij geven de huisartsen toestemming om het te doen. Dan moeten ze een goeie registratie van bijhouden en we kunnen het volgen en zolang het niet de rails uitloopt, zorgen we dat het gebeurt. Ontlast je ook de ziekenhuizen mee. En ik heb echt huisartsen met tranen bijna aan de lijn gehad die zeggen dat ze een aanpak hebben die werkt en ik ga dat niet in de media roepen, want dan krijg ik iedereen over me heen. Maar ik probeer er gehoor voor te krijgen en ik krijg het niet. En daar word ik letterlijk gek van.

Tot zover De Hond.

Nu heb ik het uitgeschreven tot 1:04:33 en het item loopt nog bijna 10 minuten door tot 1:13:43. In die minuten kun u vernemen dat de bewijzen overweldigend zijn dat IVERMECTINE op veel plekken in de wereld in de praktijk werkt, dat de medische bureaucratie in Nederland niet in beweging te krijgen is, niet bereid is in deze oorlogsomstandigheden onconventioneel te handelen, te improviseren en dat die IVERMECTINE ongeveer 60.000 euro zou kosten als je het aan de hele Nederlandse bevolking zou verstrekken.

En nou ben ik heel erg moe en heb zin om des zondagsmorgens nog voor elven zwaar aan de wodka te gaan dan wel iets uitermate gewelddadigs te doen, maar ik zou niet precies weten wat en tegen wie precies. Uitzoeken waar de Inspectie voor de Volksgezondheid zetelt en daar naar toe met een bazooka? Het Ministerie van Volksgezondheid opblazen? Een willekeurige talk-show-tafel mitrailleren? Het hele demissionaire kabinet gijzelen? Hugo de Jong – “haidroksieglorokwain”- met zijn eigen schoenen dood slaan?

En dan heb je nog steeds jonge mensen die geloven dat de mensheid ergens heen gaat. Gelukkig maar. Daarvoor ben je jong.

Hieronder: Pierre Kory van Front LineCOVID-19 Critical Care Alliance vertelt voor een senaats-commissie in Amerika over de pijn die hij heeft als hij mensen ziet sterven die eenvoudig genezen zouden kunnen worden als de medische bureaucratieën zouden willen meewerken.

Hieronder: de gortdroge Engelse professor John Campbell vertelt dat het toch wel heel hoog tijd wordt om eens 26 dubbelblinde randomized onderzoeken op dat Ivermectine los te laten want dat die data van Kory cum suis toch wel heel erg wijzen op de werkzaamheid van Ivermectine. You don’t say!

Recente video van Maurice de Hond (27-01-2021) : kijk de 10 minuten vanaf 34:30

UPDATE 17 MAART 20121:

UPDATE 15 APRIL 2021:

__________________