Frans Timmermans heeft een vrouw. Ongelooflijk. Maar ja, ik zag laatst een reportage van mannen die op geamputeerde en beenloze vrouwen vallen. Dus heb je misschien ook vrouwen die op moreel gelobotomiseerde mannen vallen. Zou-ie ook kinderen hebben, der Franz? En gaan die later vragen: wat deed jij in de oorlog, papa?

De godvergeten jezuïtische ploert en psychopaat die de functie van minister van BuZa van het Koninkrijk der Nederlanden bekleedt, de beroepshypokriet, antisemiet en nazislambeffer Frans Timmermans, de man die de frontlijnstaat Israël wil boycotten en naar het hellehol Saoedi-Arabië afreist om verontschuldigingen aan te bieden voor het spreken door Wilders van de waarheid, heeft weer een nieuw verraad aan zijn lijst toegevoegd: de daden van ISIS mogen geen genocide genoemd worden, want dan worden we verplicht via de VN te gaan ingrijpen. Ga maar lezen: “Genocide-deskundige noemt genocide GENOCIDE”.

Lees vooral ook mijn eerdere ontboezem-analyses van deze totaal immorele gek:

Fransje Timmermans’ eerste daad als minister: verraad aan Jeruzalem

Timmermans koestert de Jodenhaat van zijn moslim-electoraat

Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël

Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen

Frans Timmermans (PvdA): antisemiet, misdadiger en Jodenmoordenaarshelper

Esther Voet en antisemiet Frans Timmermans samen contra Geert Wilders

Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië

Saoedie-Arabië, de pianospelende baviaan Mark Rutte, de antisemiet Frans Timmermans en de gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher

UPDATE:

Commenter “Jan” zegt op 17 augustus 2014 om 12:21 onder dit doorgeplaatste stuk op E. J. Bron het volgende:

“Timmermans is gehuwd met een rechter en heeft twee kinderen van zeven en negen jaar, en twee kinderen van in de twintig uit een eerder huwelijk.”

Dat maakt veel duidelijk, een rechter, zeker een dame, is bijna per definitie wat we tegenwoordig noemen “een D66-rechter”. Dat wil zeggen iemand die gelooft dat álle mensen geschikt zijn om ooit toe te treden tot “het Redelijke Alternatief”. Óók ISIS-halsafsnijders? Ja, die ook! Die júíst!

UPDATE 29 SEPTEMBER 2014:

Timmerfrans heeft perfecte ambtenaren. We citeren Plaksnikkel van SteenGijl:

“De Islamitische Staat ‘Islamitische Staat’ daarentegen moet u geen islamitische staat noemen, want die islamitische staat is helegaar geen islamitische staat. Aldus BuZa-topambtenaar en senior political advisor Wim Geerts, die weer degene was die door Timmerfrans naar islamitische staat SA werd gestuurd om te praten over de islamitische islamsticker van islamcriticus G. Wilders.”
__________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron