De naam Elanor Boekholt-O’Sullivan suggereert dat ze ondanks een wat potteuze uitstraling toch getrouwd is. Zal wel met een mietje zijn, dan. Of toch met een andere dame? Is het u ook opgevallen dat transgenderige types vaak dol zijn op de islam? Dat diepte-psychologisch raadsel zal de mensheid misschien ooit nog eens oplossen. Ik heb het fenomeen al meerdere malen gesignaleerd onder misschien enigszins kryptische titels als “Nieuwe domme kut als hoofd. Van Opzij. Irene de Bel” en “Karen Armstrong heeft een pottenkop met een gestichts-kapsel erop en radio-actieve stront erin”.

Maar terzake Elanor Boekholt die ongetwijfeld genuanceerd staat tegenover de nazislam. De Volkskrant schreef over haar met als motto “Stoer sociaal talent met avonturenzin”. En het NON-journaal heeft in juli 2016 onder de vrolijke kop “Nieuwe vrouwelijke commandant: ik ben de eerste van een heleboel” eveneens aandacht aan haar besteed. Dat was ter gelegenheid van de benoeming van KOLONEL Boekholt tot commandant van de vliegbasis Eindhoven. We gaan dus, als het aan Boekholt ligt, moslim-achtige vermeerderingen tegemoet qua vrouwen aan de militaire top.

Het stuk van Dieuwertje Kuijpers  van “Follow the Money” over Boekholt cum suis  is al van 25 juni 2016, maar ik kom er toch even op terug omdat het zo tekenend is voor het vele FAKE NEWS dat ons bereikt via de mainstream-media. Als ik niet toevallig op dat verhaal van Kuijpers was gestoten dan had ik nooit vermoed dat de postmoderne transgender-tijden van anything goes ook in het leger zijn aangebroken. Die twee bovengenoemde emancipatie-juich-verhalen over mevrouw Boekholt dus, maar niks over het ticket waarop ze die promotie heeft gekegen.

Kuijpers over dat ticket:

“Volgens voormalig commandant van de Luchtstrijdkrachten, Sander Schnitger, is met Innovation AIR ‘de pioniersgeest volledig uit de fles!’ De nieuwe commandant van vliegbasis Eindhoven, Elanore Boekholt, heeft volgens Schnitger haar bevordering te danken aan deze manier van ‘sociale innovatie’. ‘Het was een manier om haar te behouden voor de Luchtmacht,’ aldus Schnitger ( . . .)” [mijn blauwe vet]

En dan beschrijft Kuijpers wat met die “sociale innovatie”, die ”Innovation AIR” (= Ambition, Innovation and Results) wordt bedoeld en dat is, kortweg, gebakken AIR vol management&communicatie-jargon, idiote projecten en geldsmijterij naar goeroes die komen invliegen om nog meer gebakken lucht op te dienen.

Ja, en dan kan je je afvragen “hoe is het te verantwoorden dat er sprekers van 60.000 dollar worden uitgenodigd in een tijd waarin Nederlandse militairen op missie bij de Amerikanen moeten bedelen om schoenen?

Nee hoor! Europa is helemáál niet decadenter dan indertijd het Romeinse Rijk. Waarover zouden we ons trouwens zorgen maken? Met een islam die vrede is en Russen die we héél goed in de gaten houden! Want u weet: ze zijn in de geschiedenis al vaak gekomen, die Russen, ook als wij niks deden. Maar we kunnen ze hebben, zolang er commandanten als Elanor Boekholt zijn.

Hier eet de community van pioniers en “kantelaars” die je wereldbeeld eerst uit de box halen en dan ook nog eens kantelen.

__________________