LEES OOK:

*2014: Zou Shavit op de “Nakba”-herdenking van 4 mei in Hilversum al genoemd gaan worden?
*2016: Meegaande Joden bij Pauw aan tafel op 4 mei 2016
*2016: Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden . . . . goedmensen Huub van der Lubbe en Dolf Jansen zaten ook aan enne . . . . . Mark Rutte is definitief gek geworden
*2017: Ter geestelijke voorbereiding op 4 en 5 mei: 30 april de dood van Hitler
*2017: 4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen
*2018: Mijn bijdrage aan 4 mei 2018 bestaat uit een mededeling: de nazistische islam en de hernieuwde Jodenhaat zijn aan Europa opgedrongen door de EU, ook wel bekend als “Eurabië”

Wat een heerlijk mechanisme! Helemaal toegesneden op het complex waaraan “links” al vanaf de jaren 1960 tot anno nu in het Westen lijdt: het narcistisch-hedonistische schuldcomplex. Enerzijds vervuld van prachtige schuldgevoelens over het Westerse kolonialisme-imperialisme-slavernij-verleden, met dewelke, mits openbaar beleden, men zichzelf kon en kan manifesteren als de Betere Mens. En ook als je die last van het verleden niet echt voelde was en ben je “anti-fascist” en heel erg géén nazi. Daarmee vermengd was en is er die hang naar gnot-gnot-gnot. Wij herinneren ons “rookmagiër“ Robert-Jasper Grootveld:

HI HA HAPPENING/ DOE VOORAL JE EIGEN DING/ VERZET, VERZET, VERZET/ GEEN LEVEN ZONDER PRET/ GNOT, GNOT, GNOT/ HET VLOT DAT IS ONS LOT/ TOT VLOT TOT VLOT TOT VLOT/ GNOT GNOT GNOT/ JE BENT JE EIGEN GOD

Vzet als gnot: daar kwam het wel op neer. Maar ja, hoe combineer je grijs Auschwitz met roze neukie-neukie-hasj-dromen, een promiscue hipsterleven en maak je tegelijk carrière? Dat doe je aldus: dan verklaar je dat die Joden en Israëli’s eigenlijk zelf nazi’s zijn en de “Palestijnen” de nieuwe concentratiekampbewoners. Dan ben je “revolutionair” en “non-conformistisch” terwijl de Westerse machts-elite met tevredenheid naar je kijkt omdat ze Arabische olieboeren boven alles te vriend willen houden. Zo word je Cohn-Bendit.

Ja, het is een mooi mechanisme! De Jodenmoord blijft objectief de ultieme zonde van een Europa welks verleden door de linkse kerk is weggezet als kapitalistisch-kolonialistisch en oorlogszuchtig. Israël is echter gesticht door de slachtoffers van die ultieme Europese zonde. Maar toch moet en zal dat Israël volgens de linkskerkelijke richtlijnen van Eurabië tot het vijandige kamp behoren. Wat nu? De linkse kerk lost dat op door inzake Israël gebruik te maken van de blaming-the-victim-techniek. Daartoe heeft “links”een volstrekt verzonnen historisch verhaal rond Israël omarmd – hier is het echte – dat geconstrueerd is in de Arabische wereld en waarin de Joden al vanaf het begin de slechteriken zijn en steeds slechter worden tot ze tenslotte net zo erg zijn als de nazi’s. Plegen de “Palestijnen” zelfmoordaanslagen en zijn dat zelfs soms kinderen die dat doen? Dan moeten de misdaden van de Israëli”s jegens de “Palestijnen” wel heel erg zijn! Hoe erger de “Palestijnse” terreur, hoe groter de schuld . . . . . van Israël! Het ultieme morele probleem van Europa, geheten Auschwitz, is daarmee weg verklaard: die Joden zijn zelf net nazi’s! Daarmee heeft de Linkse Kerk zowel zijn eigen schuld-aan-Auschwitz-complex overwonnen alsook zijn machts-ideologie afgeschermd die sinds de Jom-Kippoer-oorlog (genocidale verrassingsaanval van Arabierië op Israël) en de oliecrisis (Arabische chantagecrisis) van 1973 grote mode is geworden.

De zelfmoordhysterie onder de “Palestijnen” (nu sterk getemperd door het succes van “de Muur”) komt echter rechtstreeks voort uit de islam en de grootschalige haat-indoctrinatie door de Palmaffia’s van hun eigen bevolking, maar deze verklaring is voor westerse linkse christenen ondenkbaar, want dan zou hun hele wereldbeeld in de war raken. Dan moeten de betuttelracisten licht- en zwaargetinte exoten serieus gaan nemen. Waar blijft hun rol van beschermende redders dan? Maar de Palestijnse maffia’s gijzelen wel degelijk hun eigen bevolkingen en marineren ze dagelijks in Jodenhaat via alle kanalen van onderwijs, media en politiek en terreurpropaganda, zoals Palestinian Media Watch (PMW) en het Middle East Media Monitoring Institute (MEMRI) dagelijks aantonen. Naar buiten toe hebben ze de links-christelijke snaar van de “naastenliefde” bij de westerse bevolkingen voortdurend bespeeld door hun bevolkingen, en vooral de kinderen, als de slachtoffers voor te stellen. Een essay terzake van Philippe Assouline is getiteld Manufacturing and Exploiting Compassion: Abuse of the Media by Palestinian Propaganda. Het kopje boven de eerste paragraaf luidt Children as Weapons of Mass Deception. Well said!

De Jodenhaat is in Europa inmiddels helemaal terug. Maar het enige wat we op de Nederlandse tv zien, zijn de verhalen van de laatste overlevenden van de nazistische Jodenjacht in Nederland. Tegen de achtergrond van een Montessori-elite-school in de Amsterdamse Watergraafsmeer vertelt Yvonne Jaspers via de staatsomroep dezer dagen hoe belangrijk die verhalen allemaal zijn. Opdat wij niet vergeten! Voor jongere generaties moet je misschien inderdaad ook dat nationale verhaal blijven vertellen. Maar de Watergraafsmeerse D66-ers en de hele verdere linkse monopoliecultuur zouden er goed aan doen iets meer aandacht te besteden aan wat hun alliantie met de islam inmiddels Europawijd heeft opgeleverd.

Ik neem de gelegenheid te baat om nog maar eens op de echte problemen te wijzen, de verschijnselen waar de antisemitische VPRO géén documentaires over maakt en die het NOS-journaal consequent niet halen.

Op 30 januari 2014 plaatste de website E. J. Bron een video van een grote Jodenhaat-demonstratie van voornamelijk Noord-Afrikanen vermengd met wat kaalkoppen in Parijs waarbij openlijk en heftig antisemitische leuzen werden geroepen. Ziehier. Ik plaatste er indertijd het volgend commentaar onder:

Ongetwijfeld NIET in het NOS-journaal.

Even wat verduidelijking : die demonstratie is op 26 januari geweest en was officieel een « Jour de colère contre Hollande » = « Dag van woede tegen Hollande »

De vertaling van wat ze schreeuwen.

«Juif, casse toi ! La France n’est pas á toi ! »
« «Jood, rot op ! Frankrijk is niet van jou ! »

« Juif ! Licra ! On n’en veut pas ! »
« Jood ! Licra ! Daar willen we niks van weten ! »

(LICRA = Ligue internationale contre le Racisme et l’Antisémitisme = Internationale Liga tegen Racisme en Antisemitisme)

Zie op 26 seconden de in het zwart geklede kaalkop met de Hitlergroet.

« Juif, juif ! Hors de France!»
« Jood, Jood ! Frankrijk uit ! »

« Faurisson a raison : chambre du gaz est du bidon ! »
« Faurisson heeft gelijk : gaskamer is een verzinsel ! »

Tot zover mijn commentaar indertijd.

Ondanks zijn schouderblessure oefent Diedonnè (dat is Frans voor “godsgeschenk”) dagelijks de “quenelle”, dat is de sympathieke undercover-Hitlergroet uit de progressieve diversiteits-underground

Hier is een wat langere docu van drie kwartier – jammer dat geluid en beeld niet synchroon lopen – over de toenemende openlijke Jodenhaat in Europa. Alles komt voorbij. Israël is een Nazi- en Apartheids-staat. Antisemieten Desmond Tutu (Nobelprijs voor het tot aanzijn brengen van de heilstaat die Zuid-Afrika nu is)) en Alan Boesak spreken op het “Russell Tribunal on Palestine” over de Israëlische genocide die vergelijkbaar is met wat de nazi’s deden. Kijk op 4:15 hoe een zwarte antisemiet, die portier speelt bij de ingang van het “tribunaal” een dame bejegent die deel uitmaakt van een groepje dat wijst op Darfoer en Syrië waar moslims bewuste massamoorden plegen met aantallen doden die het duizendvoudige zijn van de door Israël per ongeluk gedode “Palestijnse” burgers. Per ongeluk ja, en het zouden er nóg veel minder zijn als Hamas niet bij voorkeur vanuit dicht bevolkte gebieden zijn terreur pleegt in de hoop dat er burgerdoden vallen waarmee ze weer door hun straten kunnen paraderen om de Westerse goedgelovige media te bespelen. Enfin, als je dus naar die bejegening kijkt van die zwarte nazi, dan zie je de agressieve dreiging die de linkse SA als geheel tegenwoordig typeert: “You’re asking for trouble!” Let op de intonatie. Mairead Maguire, Noordiers vredesactiviste (nobelprijs!), legt uit dat een Joodse staat per definitie niet democratisch kan zijn. Antisemiet Ken O’Keefe (met getatoueerde islamgroene traan op de wang) wijst er nog maar eens op dat achter alle kwaad ter wereld een Joodse financier staat. Een lijpeniste, geïnterviewd door de tot moslima bekeerde halfzuster van Tony Blairs ega, verklaart dat in Gaza kinderen worden geboren met twee hoofden en vier armen omdat de Joden gifgassen gebruiken. (Als die misgeboorten waar zijn, komt dat natuurlijk door clan-inteelt.) Beelden van Joden die op straat gemolesteerd worden en beelden van synagoges in Frankrijk en Engeland die in forten zijn veranderd. Bijvoorbeeld in Toulouse waar Mohammed Merah drie Franse militairen doodde plus een rabbijn en drie kinderen op een Joodse school. Op 26:23 komt een plaatselijke “pastor” in beeld. Deze halve gare illustreert hoever ontkenning kan gaan. Merah was een Salafist die al drie Franse soldaten had gedood vanwege vechten in Afghanistan en zocht bewust een Joodse school om Joodse kinderen en een rabbijn dood te schieten. Maar deze zielenherder beweert dat hij niet kan bepalen of er anti-semitisme in het spel is geweest. Enfin, ga zelf maar kijken naar die docu.

En lees ook mijn stuk van 9 januari 2014 onder de titel “Wilders doet veel te weinig met zijn mediamogelijkheden vooral waar het de Joden betreft”. Daar vindt u nog meer van mijn zorgen om de naderend afgrond verwoord en de bewijzen dat ik mijn uitspraak over het antisemitisme bij de VPRO’s “Tegenlicht” niet lichtvaardig doe.

Wat zegt u? Nee, ik zie Wilders nou juist niet als het ultieme kwaad. Ik zie Wilders als de enige bestrijder van het ultieme kwaad die op dit moment in Nederland voorhanden is, een man die af en toe nog wel eens domme dingetjes doet omdat hij lichtjes naar de mentaliteit van het woonwagenkamp neigt. Maar die botheid heeft-ie ook wel nodig om tegen de hetze en de bedreigingen van linkse en islamitische nazi’s overeind te blijven.

Luister nou allemaal eens heel even goed, gij allen die in Geert Wilders het kwaad wilt zien. Hier is wat Wilders bestrijdt. Het is een stukkie in het Engels vertaalde tekst van Arabisch geschreeuw. De spreker bralt op een bijeenkomst van een “Palestijnse” pro-Hamas bijeenkomst in Gaza, uitgezonden via Al-Aqsa tv in 2011. Maar op de sites van MEMRI en Palwatch kan je honderden, zo niet duizenden van die filmpjes vinden. Ga vooral even naar die man luisteren:

“Praise be to you, our Lord. You have made our killing of the Jews an act of worship, through which we come closer to you. ( . . .) Allah’s prayers upon you, our beloved Prophet [Muhammad]. You have made your teachings into constitutions for us – the light with which we dissipate the darkness of the occupation, and the fire with which we harvest the skulls of the Jews.“

“The darkness of the occupation” zegt de hysterische massamoordenaar, die blijkbaar zelf denkt dat hij  het Licht vertegenwoordigt. Maar wij, Nederlanders weten beter. Het Licht, dat is die bevrijdingsfakkel die we altijd op de Publieke Omroep zien. Toch?

_________________