Mohammad Youssduf Adulazeer de Chattanooga-moordenaar

Mohammad Youssduf Adulazeer, de Chattanooga-moordenaar

Co is Latijn en betekent (net als cum) “samen met”. Efficere is ook Latijn en betekent “uitwerking hebben”. Coëfficiënt – “samen-uitwerking” – is een term die vooral in de wiskunde gebruikt wordt en betekent dat een bepaald getal een extra boost krijgt. Dus als je in een gemiddelde maatschappij 2 terreurdaden per eeuw zou hebben, dan zou je in een maatschappij waarin dat getal 2 is voorzien van de coëfficiënt 7, 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 is 256 terreurdaden per 100 jaar hebben. In de reële wereld van vandaag hebben we sinds 11 september 2001 (Twin Towers) tot op heden 26.458 islamitische aanslagen gehad.

Nou stelt Daniel Greenfield voor om de Mohammed-coëfficiënt in te voeren: naar mate in een maatschappij de naam Mohammed méér voorkomt, zal je ook navenant exponentieel meer terreurdaden hebben. Met exponentiële dingetjes moet je erg oppassen, want voor je het weet, kijk je tegen een heel ander realiteit aan: zoals bij demografie. Een bepaalde bevolkingsgroep hoeft maar weinig méér te groeien dan de rest en voor je het weet, zijn ze ineens in de meerderheid. De Mohammeds, bijvoorbeeld.

Hoe heette die ene verwarde man, die lone wolf, met de achternaam Bouyeri ook alweer met zijn voornaam? Oh ja: Mohammed! Kijkluister vanaf minuut 6. Hoor opper-politie-baas Welten in 2004 bij de eerste persconferentie na de moord op Theo van Gogh zeggen: Berichtgeving sprake geweest fietser aan het schieten geraakt.” Zo is het altijd gebleven in de linkse main-sewer-media: berichtgeving sprake geweest lone wolf verward geraakt. De islamgroene olifant in de roze kamer is een eenzaam wolfje met algemeen menselijke problematiek.

Die Mohammad Youssduf Adulazeer die op donderdag 16 juli 2015 vanuit een auto met een automatisch wapen vier mariniers dood schoot die voor een militair recruiting center in Chattanooga stonden, had een voorganger die Mohammed Abdulhakim Mujahid Muhammad heette en die op maandag 1 juni 2009 vanuit een auto twee Amerikaanse soldaten dood schoot die voor een militair recruiting center in Little Rock stonden. Hé, wat overeenkomstig allemaal en ook nog alle twee Mohammeds! Wat toevállig! Nou, nee, Volgens de Mohammed van 2009 niet, Hij zei:

“Dit is niet de eerste aanval en het zal niet de laatste zijn. Ik ben alleen maar één Mohammed. Er zijn in de wereld miljoenen Mohammeds. En ik hoop en bid dat de volgende dodelijker zal zijn dan Mohammed Atta.”

Mohammed Abdulhakim Mujahid Muhammad alias Carlos Bledsoe

Mohammed Abdulhakim Mujahid Muhammad alias Carlos Bledsoe

Daniel Greenfield vraagt: is het verstandig om Mohammed de meest voorkomend naam in Amerika te laten worden, zoals dat in Engeland al het geval is?

Greenfield:

“De moorddadige Mohammeds belichamen de waarden van de oorspronkelijke Mohammed, de stichter van hun wrede ideologie. Zij moorden zoals hij. Zij moorden in zijn naam.”

Ja, Mohammed Bouyeri stak een brief met een doodsbedreiging aan Ayaan Hirsi Ali met een slagersmes in de borst van Theo van Gogh en daarin kreeg de Profeet Mohammed het epitheton ornans “de lachende moordenaar”. Hoe kómt zo’n verward loon woelfje er toch op!?

Zouden we, vraagt Greenfield, miljoenen immigranten toelaten in het Westen als ze openlijke Nazi’s waren en de helft van de mannen de naam Adolf zou hebben? En dan wijst Greenfield er nog niet eens op dat inderdaad, inderdaad, inderdaad de islam één op één alle wezenskenmerken met het nazisme deelt.

U moet vooral, mocht u de Engelse taal machtig zijn, dat stuk van Greenfield gaan lezen. Ik wil er nog iets aan toevoegen. Ik begin steeds meer te vermoeden dat er met heel veel moslims een genetisch dingetje aan de hand is. Ik heb nu té vaak meegemaakt dat er in moslims een snoeiharde kern van irrationaliteit zit, van gekte dus. Zelfs bij de meest ogenschijnlijk “liberale” moslims, stuit je, als je dóórdialoogt, op een onwrikbare en harde kern van geloofswaanzin. En vaak is die niet eens opgehangen aan Allah, maar aan de persoon van de mythische Mohammed. Moslims kan je niet erger schokken dan wanneer je zegt dat de Profeet zeer waarschijnlijk niet bestaan heeft. Dat vinden ze nog erger dan wanneer je meldt dat deze mythisch figuur een massamoordenaar, sluipmoordenaar, roofmoordenaar, slavenhaler, kleuterneuker, polygamist-met-een-coëfficiënt en liegende bedrieger was. Ga hier maar eens lezen en kijkluisteren over de enge hysterie van de Mohammed-verering van Nederlandse moslims. Ze zijn echt zo gek als een pinneke. En in doorsnee levensgevaarlijk.

Ramadan 2015 score-bord

Ramadan 2015 score-bord

________________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron