Dit is het beeld dat je ziet als je het item opent op de website van EenVandaag. De suggestie: een ingetogen en edele moslima die haar solidariteit met het lijdende “Palestijnse volk” modern communiceert. Maar in werkelijkheid zien we hier de barbarij die westerse technologie gebruikt om dat westen diezelfde barbarij in te leiden. Inclusief Jodenhaat. EenVandaag helpt haar daarbij.

Hier is de uitzending. De domme arrogantie van het regressief-linkse journaille spreekt alleen al uit de aankondiging op de website:

“De laatste dagen spreken beroemdheden van over de wereld zich uit op social media over het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Nu de journalistiek hierover objectiever bericht, zie je op social media nu juist de andere kant. Die van gevoelens.”

Ja, we weten wel wat die stompzinnige “beroemheden” te melden hebben: dezelfde stompzinnige haat jegens Israël waarmee ze gevoed worden door het stompzinnig journaille. In de uitzending bleek dat de uitspraak dat de journalistiek nu “objectiever” bericht over Israël-en-de-Palmaffia’s te komen van Professor Mark Deuze, communicatiedeskundige. Deze denker heeft dus totaal niet door dat “de journalistiek” zich geheel laat leiden door Israëlhaat en mooie pro-Palmaffia-gevoelens en dat het door dat journaille gehersenspoelde volk (al dan niet beroemd) op social media merendeels dezelfde stompzinnigheden uitbraakt.

Ik wou dat ik woorden had waarmee ik mijn verzengende haat jegens het debiele tuig zou kunnen verwoorden.

Valt mee dat de tunnels van Hamas aan het begin van de uitzending worden getoond.  Rob Hadders — die vandaag de “trends op social media” doet — zegt dat die tunnels een “belangrijke militaire ader” zijn. Militair! God-allemachtig! Het gangenstelsel dient ten eerste om de burgerbevolking van Israël te terroriseren en ten tweede als smokkelroute ter zelfverrijking van de Hamas-kopstukken.

Rob Hadders

Hadders: “Sinds het geweld afgelopen maandag weer is opgelaaid, zouden al zeker 119 Palestijnse doden zijn gevallen, waaronder 31 kinderen ( . . .).”

Maar hij vertelt er niet bij dat de bron van die aantallen alleen maar Hamas kan zijn en dat Hamas uiteraard structureel de aantallen doden zwaar overdrijft (kinderen!) maar ook gewoon er op uit is om zoveel mogelijk burgerdoden onder hun eigen bevolking te laten vallen alleen om Israël te demoniseren. En dat de hele tactiek van Hamas erop is gebaseerd om vantussen de eigen bevolking raketten af te schieten zodat Israël wel burgerslachtoffers móét maken.

Pesentator Jaap Jongbloed stelt een intelligente vraag: “Maar eerst de vraag: waar komt deze uitbarsting van geweld vandaan?” GODVERDOMME! Waar die uitbarsting al 100 jaar vandaan komt, oetlul! Uit de WIL TOT TERREUR van de Palmaffia’s vanaf de Moefti van Jeruzalem, via Arafat tot Abbas en Hamas.

Maar dát antwoord krijgen we niet. We krijgen het van een totaal vooringenomen pro-Palmaffia-activist van het eerste uur. Iemand die zijn regressief-linkse vooroordelen jegens Israël koestert sinds de jaren 1970: Bertus Hendriks van het Palestina Komitee. Maar van dat verleden van Hendriks worden de kijkers niet op de hoogte gesteld. Die zien een eerbiedwaardige en bewogen grijsaard zijn zogenaamd genuanceerde mening geven. Maar wat-ie zegt is rotzooi. Hendriks is een totaal vooringenomen onbenul. Daarom zit-ie bij Clingendael, denk ik.


Raar dat die Israëli’s dat niet in de gaten hebben gehad, zegt Hendriks, namelijk dat er zoveel raketten waren in Gaza. Want die Israëli’s hebben de modernste spionage-technologie en houden Gaza scherp in de gaten. (Proef ik een onderhuidse poging bij Hendriks om even subtiel te refereren aan de Wereldmacht van Sluwe Joden?) Maar Hendriks ziet wel een verklaring voor die onachtzaamheid van Israël: ze hebben schijt aan de “Palestijnen”. Nou ja: hij zegt het meer omfloerst. Die Israëli’s hebben, zegt-ie, de laatste jaren in een bubbel geleefd en gedacht dat het Palestijnse probleem er niet meer was.  Dat komt ook, zegt-ie

“omdat eigenlijk niemand zoveel last heeft van dat Palestijnse probleem, want je kunt in Israël perfect leven. Je kunt naar de nederzettingen in het zuiden of bij Hebron en je hoeft geen Palestijn tegen te komen. Het gaat allemaal via speciaal aangelegde wegen. De laatste verkiezingen speelde die hele Palestijnse kwestie ook niet een rol. Dus eigenlijk interesseert het Palestijnse probleem niemand. Maar de Palestijnen die de dagelijkse realiteit van de bezetting beleven, die vergeten dat natuurlijk niet.”

De gladjakker heeft het dus niet over Israël zelf waar de Arabieren net zoveel rechten hebben als de Joden, maar over Samaria-Judea (“de Westbank”) die door deze lieglasteraar dus “bezet” wordt genoemd. Het is omgekeerd: niet de Joden “bezetten” Judea-Samaria, maar omdat de Palmaffia’s eisen dat het gebied Judenrein aan hen opgeleverd wordt, kan er alsmaar geen vrede worden gesloten. De enige reden dat er die “speciaal aangelegde wegen” en “die hele Palestijnse kwestie ook niet een rol” speelde in de verkiezingen is omdat er bij de Palmaffias al 75 jaar geen enkele neiging is tot het sluiten van een reële vrede. De Israëli’s geloven het inmiddels wel zo’n beetje. Ze zijn klaar met “de Palestijnen”. Bovendien hebben de Joden moreel en internationaal rechtelijk duizend procent recht om in Samaria-Judea te wonen. Wie het kort uitgelegd wil hebben: hier. En wie eindelijk wel eens écht iets zou willen weten over Israël kan naar mijn boek-in-spe: “ISRAËL BESTÁÁT — en is de meest legitieme natie ter wereld”.

En dan komt Mona in beeld. Mona woont in Gaza bij haar ouders en zij beseft constant, zegt ze,  dat zij in een totaal andere wereld leeft dan haar leeftijdgenoten in Tel-Aviv. Mona is duidelijk een pure Hamas-marionet. Allicht. Want iemand die een afwijkend geluid vanuit Gaza zou laten horen, wordt vermoord. Maar daarover licht EenVandaag de argeloze kijker niet in. Ik moet eerlijk zeggen dat ik terug moest spoelen om te kijken of ze nu inderdaad had gezegd dat ze in Gaza woonde, omdat, als ze in Samaria-Judea woonde, haar verhaal , althans voor gehersenspoelde naïevelingen, nog énige geloofwaardigheid kon hebben. Maar vanuit Gaza is haar verhaal de absurditeit voorbij.

Mona: “Er is helemaal geen gelijkwaardige relatie. Alleen tussen onderdrukte en onderdrukker. Maar ik wil niet meer toestaan dat deze Apartheid mij mijn leven afneemt. “

Maar God-allemachtig! Gaza is door Israël in 2005 ontruimd met achterlating van een hele intacte economische infrastructuur, die door Hamas stante pede vernield is. Vervolgens is Hamas begonnen met de terreur jegens Israël en dissidenten binnen de eigen bevolking. De miljarden-subsidie uit het westen, die ze in staat had moeten stellen om het Singapore van het Midden-Oosten te worden, hebben de Hamasleiders weggesluisd naar hun eigen Zwitserse bankrekeningen en voorts besteed aan wapens en terreur.

Mona keurt de raketaanvallen van Hamas niet af, zegt ze. Nee, natuurlijk niet, want ze is een sprekende pop van Hamas en zo gauw ze dat wel doet wordt ze vermoord.

Wat kunnen we doen terwijl we onder vuur liggen? Ik stel jou de vraag: als jouw land onder vuur zou liggen, wat zou je dan gaan doen?”

De luisterende verslaggever van EenVandaag, die we ook in beeld zien (Sjoerd Fennema?) komt er echt niet op te antwoorden: ophouden met raketten op Israël afvuren, dan gebeurt er niks.

Is dat Sjoerd Fennema?

Waarna een voice over:“Als gevolg van de raketaanvallen ligt Gaza nu letterlijk onder vuur en zij hebben geen ijzeren koepel en schuilkelders.”

Zal ik het nóg maar een keer zeggen? Ophouden met raketten op Israël afvuren, dan heb je geen ijzeren koepel en schuilkelders nodig. En het allermooiste: Israël óók niet!

Mona: “Er is geen plek veilig in Gaza. Er zijn veel bombardementen. En ‘s nachts ruiken we een soort gaslucht die onze ademhaling aantast.”

Wat is dát nou weer voor raar detail? De suggestie dat Joden nu niet de vergasten maar de vergassers zijn?

Hendriks komt nu via “Joodse rechtse elementen die met Israëlische vlaggen door Palestijnse wijken trekken” op de rechtse “radicalisering” van Israël:

“Israël is de laatste tijd met name geradicaliseerd in het Apartheidspolitiek-aspect. Als je met name naar de Westbank kijkt. En waar dus een verschillend wet geldt voor Jodenen Arabieren. Dat is dus de definitie van Apartheid. Ja, en de politiek in Israël wordt steeds rechtser. Waardoor er geen ruimte meer is voor de noodzakelijke tegemoetkomingen aan de Palestijnse rechten die Israël ooit een keer zal moeten toestaan.”

Het Apartheidspolitiek-aspect. Nee, seniele mafkees: er geldt een verschillende wet voor Joden en “Palestijnen” — en dat is alléén in Samaria-Judea —omdat de Palmaffia’s dat zo willen. Dat is geen “Apartheid” die Israël oplegt. Dat is een toestand die is ontstaan omdat Arafat en Abbas vanaf 1993 het proces van Oslo hebben gesaboteerd, waardoor er een rare half-afgemaakte toestand is ontstaan, met gebieden A en B en C, een lappendeken met verschillende bevoegdheden voor Israël en “de Palestijnse Autoriteit”, waardoor er allerlei bureaucratische moeilijkheden zijn ontstaan met name bij reizen in die gebieden. Deze toestand wordt uitsluitend gecontinueerd door blijvend Palmaffiaanse intransigentie en haat-propaganda die uiteraard ook gevaar voor terreur oplevert, wat dan weer maatregelen door Israël vereist.

Mona hoopt dat er geen grondoffensief komt. Want we zijn al zoveel mensen verloren! Maar ze is, zoals gezegd, niet tegen de raketaanvallen van Hamas die dat grondoffensief uitlokken. Zullen we het maar op Arabieren-logica houden? Of is dat “racistisch”?

Hendriks: “Om de zoveel tijd moet, zoals de Palestijnen dat noemen, weer even het gras in Gaza gemaaid worden. Om weer een eind te maken aan verzet vanuit Gaza. De illusie dat dit probleem door militaire middelen kan worden opgelost is een hele gevaarlijke.”

Wordt het duidelijk wat voor een totale gek deze Hendriks is? Zou-ie nou werkelijk niet inzien dat “gras maaien” iets ander is dan raketlanceer-installaties uitschakelen, dat “verzet” iets anders is dan terreur en dat Gaza al sinds 2005 vrij is om zo welvarend en gelukkig te worden als ze zelf willen en dat de enige reden dat ze nog geen Singapore zijn hun eigen terreur is? Overigens kan ik hem uit de droom helpen wat betreft die gevaarlijke “militaire middelen”: als Israël niet echt dóórpakt, Gaza opnieuw blijvend bezet en het Hamas-tuig opruimt zal er nooit vrede komen. Ook Samaria-Judea zal geheel onder Israëlisch bewind gebracht moeten worden via het plan dat neergelegd is in Caroline Glicks boek “The Israeli Solution”.

Tenslotte komt Harbers nog even met een stukje geschiedenis:

“De Groene Amsterdammer schreef in 2003 : ‘Het duurde lang voordat de Palestijnse lobby in Nederland voet aan de grond kreeg. Hoe ander is het nu. Sylvana Simons met een Palestijnen-badge in de Tweede Kamer’.”

De ”Groene Amsterdammer” heeft het wel vaker mis. De Palmaffia-lobby van Bertus Hendriks (Palestina Komitee) heeft vanaf de jaren 1970 constant aan invloed gewonnen, samen met de hele regressief-linkse beweging en inmiddels heeft een islamofiele Israël-haat-lobby een monopolie in alle media.

Opvallend itempje aan het einde. Langzaam wordt duidelijk dat ook in Israël de islam niet-integreerbaar is, zoals dat ook in de rest van het westen allang duidelijk is en nóg duidelijker zal worden. Het heeft nu ook het voetbal bereikt. Ajax en PSV-spelers hebben op social media hun sympathie voor de Palmaffia’s uitgesproken. De namen die in hetTelegraaf-artikel vallen zijn Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad, Mohamed Ihattaren, Jordan Teze, Pablo Rosario. De laatste twee, Teze en Rosario, hebben geen Marokkaanse “roots” zoals de rest, maar ontlenen hun sympathie wellicht aan hun pigment en het gevoel dat ze daarom óók onderdrukt zijn. Daarmee wordt het Amerikaanse sentiment dat de leugen-en-terreur-beweging Black Lives Matter beheerst en dat ook allang zijn intrede onder “zwarten” in West-Europa heeft gedaan (zie bijvoorbeeld Sylvana Simons) manifester in de mainstream-cultuur.

_______________________