plofkip-in-spe-alinejadplofkip-in-spe-blackplofkip-in-spe-oliveiri

vlnr Donya Alinejad, Catherine Black en (onder) Domitilla Olivieri

Ik ben wel eens kritisch op GeenStijl, maar eerlijk is eerlijk, het zijn daar goeie waakhondjes, die de mainstream-pers voor mij in de gaten houden en bij onraad beginnen te keffen. Precies één dag voor de dag die ik tot Nationale Collaboratiedag heb uitgeroepen is het editor at large Pritt Stift die mijn aandacht vestigt op een stuk in de NRC dat qua collaboratie met de islam elke chotspe tart. U weet wat “chotspe” of “een chotspe” is? Dat is Jiddisch voor Umwertung aller Werte. Zoals in: komt een jongetje dat allebei zijn ouders vermoord heeft voor de rechter en zegt: “U gaat toch geen wees veroordelen?”

Drie kippen pleiten in de NRC voor een bestaan als plofkip voor ze geslacht worden. Deze drie plofkippen-in-spe zijn hierboven geportretteerd. Ze zijn “universitair onderzoekers” en noemen het verzet tegen de islam: kolonialistisch, populistisch, nationalistisch, rechts-patriarchaal en haatzaaiend.

Carel Brendel geeft ons de sleutel tot deze krankzinnigheid: twee van deze dames zijn lid van de “Internationale Socialisten”. Dat is een club die de Kristallnachtherdenking de afgelopen jaren gekaapt heeft en ultiem geperverteerd tot een Israël-annex-Jodenhaat-manifestatie. Deze ultra-reactionairen menen dat het communisme (driehondermiljoenmiljard doden, honger, grauwheid, onderdrukking, achterlijkheid) alsnog gevestigd moet worden op aarde en als bondgenoot zien ze een ideologie die nog veel ouder, erger en gevaarlijker is dan het communisme, namelijk de islam, een ideologie die één op één alle wezenskenmerken met het nazisme deelt.

Let u vooral op dat woord “kolonialistisch”, want dat is echt key. Dat betekent dat de Joods-Christelijk-Verlichte traditie, het hele huidige Westen en vooral Israël kapot moeten. Daartoe worden alle negatieve zaken uit de geschiedenis van “Western Civilization: the Continuing Experiment” naar voren gehaald en wordt vergeten dat die Joods-Christelijk-Verlichte traditie de wereld technologie, welvaart, welzijn, vrijheid, redelijkheid, wetenschap en een geweten heeft gegeven.

 

Die drie geesteszieke kolére-wijven besmeuren ook mijn heldin Ayaan Hirsi Ali, die ik het vergeef dat ze de illusie verbreidt dat de islam hervormbaar is. Maar ik zou het à propos willen hebben over Ayaans echtgenoot, de intellectuele kanjer Niall Ferguson. Die heeft veel mooie boeken geschreven over de beschaving van het Westen – “The West and the Rest”- maar bij Bol.com kan je ook voor 20 euro een reis-documentaire van hem bestellen, waarin hij in 6 x 48 minuten uitlegt waaruit de Continue Grootheid en het Somtijds Humanitaire Falen van het Westen bestond en bestaat.

De drie dames pleiten voor een genuanceerde benadering van islamitische hoofddoek en islamitisch clitoris-knippen. What about islamitisch neus-afsnijden?

neus-afgesneden

__________________