Mogherini met vacantie op Cuba

Jammer dat een #SheToo niet mogelijk is. Want dan moeten de aangevers al die oudere mannen zijn die als beloning voor bewezen seksuele diensten jongere vrouwen onterechte promotie hebben gegeven.

Maar dit terzijde.
Terzake!

Soms zie je ineens iets heel helder. Want het was mij — afgezien van de omhoogneukverklaring — toch wel een raadsel hoe de nu 43-jarige Federica Mogherini het tot Commissaris Buitenlandse Zaken van de EU had geschopt. Tot ik in een helder moment besefte dat zij als communiste, die ooit een afstudeer-scriptie had geschreven waarin ze de relatie tusssen politiek en islam gunstig belichtte, juist geknipt was om als “idealiste” voor het karretje van de pure machtspolitiek van de EU gespannen te worden.

Die machtspolitiek — die vanaf begin jaren 1970 gevoerd werd en een enorme boost keeg van de “oliecisis” (Grote Arabische Chantage-crisis!) van 1973 — berustte en berust op een uitruil met de Arabierisch-islamitische olielanden: olie in ruil voor ongeremde EU-propaganda voor de islam en even ongeremde massa-immigratie van moslims naar Europa.

Toevallig was er met de “68-ers” een generatie aangetreden van hedonistische revolutionairen met een aantal ideologische voorkeuren die precies in die cynische geo-machts-politiek pasten: totalitair maakbaarheidsdenken; betuttelracistische liefde voor exoten en dan vooral voor “Palestijnen”; haat jegens Israël als “kolonialistische macht”; culturele zelfhaat vanwege de twee wereldoorlogen en “kolonialisme & imperialisme”. (Een meestal veronachtzaamde factor in deze geestesgesteldheid der “68-ers” was ook: als je Israël kon beschuldigen van “nazi-praktijken” jegens de “Palestijnen”, dan hielp dat flink bij de Holocaust-verwerking. Bij de Baader-Meinhof-groep was dat bijvoorbeeld een belangrijk psychologisch mechanisme.)

Zo kon “Eurabië” ontstaan dat we vanaf de jaren 1970, dus nu bijna 50 jaar, voor onze ogen hebben zien groeibloeien en waarin mensen die zich “links” wanen en “progressief” . . . . . .  precies in de kaart spelen van cynische internationale machtspolitiek. Hoe? Door de meest reactionaire en wrede ideologie te promoten en verdedigen die deze aardkloot ooit heeft gezien: de nazislam.

Mogherini is een typische vertegenwoordiger van die “68-ers”, zij het van de 2e generatie. En ze voert dús een extreme en consequente anti-Israël, pro-islam-en pro-immigratie-politiek.

Zie voor Mogherini mijn eerdere odes aan haar en dan VOORAL DE EERSTE op deze lijst:

Federica Mogherini zal Europa in een islamitische hel veranderen

Monster Mogherini bewijst opnieuw: de anti-demokratische EU haat Israël en is dol op de nazislam

Mogherini over de bouwblokken van onze veiligheid

Misdadige Mogherini en moslim-migratie

Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.

Federica Mogherini is een krankzinnige en een undercover-agent van de islam

Does the apocalypse game and the murder of women make Federica Mogherini horney?

Gert Jan Geling moet samen met Federica Mogherini de veiligheid van Europa gaan bewaken!

EU MinBuZa Mogherini: “Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten”

Jan Gajentaan (op OpinieZ), “Rutte, stuur Mogherini de laan uit! Radicaal-linkse EU-commissaris steunt dictators en islamisme”
(12 januari 2018)

____________