Dries van Agt verstrengelt vroom de handjes als hij zijn . . . . . eh . . . . . Israël-irrationalisme ten beste geeft

Dries van Agt verstrengelt vroom de handjes als hij zijn . . . . . eh . . . . . . . Israël-irrationalisme ten beste geeft

*************************************************************
“Kijk, Kees Boonman, als je dat zegt na 100 jaar Arabische agressie jegens Israël en nadat overduidelijk is geworden dat de Palmaffia’s alléén maar een eigen staat willen als de voorwaarden zodanig zijn dat ze vandaaruit Israël op termijn kunnen vernietigen, dan deug je niet of dan ben je dom. Of allebei. Luister, rotzak Boonman, ietsiepietsie vuile hufter: waarom zou Netanyahu moeten “opschuiven” als de Palmaffia’s, Hamas én Abbas, weigeren om zelfs maar het bestáánsrecht van Israël te erkennen? Het geestelijk klimaat in Nederland verhardt! Het debat ontspoort steeds meer! Hoe zou dat nou komen, Jan Lul?”
*************************************************************

Ik had ‘m gelukkig gemist: de kwezelende lispelslang met handjes die zich altijd zo vroom vouwen als hij zijn gif begint te spuiten. Maar Likoed Nederland wekte me uit mijn gelukzalige onwetendheid. Dries van Agt: hij had weer eens podium gekregen bij de publieke omroep. Dus het werd weer gewekt in mijn maag, in mijn strot, achter mijn ogen: de gloeiende haat jegens deze geesteszieke ploert in het bijzonder en de podiumgevers bij de NPO in het algemeen. Deze keer was het niet het NON-journaal of Nieuwsuur of Pauw maar EenVandaag. We feliciteren met deze onderwerpskeuze presentatrice Jojanneke van den Berge en de redacteuren Kees Boonman, Willem Jan Bloem en Johann de Graaf. Welkom bij de aflevering:

Oud-premier Van Agt: Netanyahu is oorlogsmisdadiger

Van Agt concentreert zich deze keer vooral op de oorlogsmisdaden die Netanyahu pleegt door het bouwen van woningen voor Joden in het millennia oude Joodse hartland Samaria & Judea, dat gebied dat de Palmaffia-propaganda ons “de Westbank” heeft leren noemen. Je moet die hartstocht eens beluisteren in zijn stem:

“Dezer dagen zijn er wéérrr berichten gekomen over het wéérrr nieuwe huizen bouwen in de bezette gebieden”

Het voert te ver om het hier wéérrrr te beargumenteren, maar het ZIJN geen bezette gebieden en Israël heeft duizend procent recht, zowel juridisch als moreel, daar woningen te bouwen en “nederzettingen” te planten. Hoe het zit heb ik hier uitgelegd. En wie nog meer context wil: daaro.

Op 3:47 stelt Van Agt een interessante vraag. Eerst moet hij toegeven dat er ook aan “Palestijnse” kant “heel wat gebeurt wat niet deugt”, maar, zo vervolgt hij:  “Wat is oorzaak en wat is gevolg?” Hij bedoelt natuurlijk Israël de schuld te geven. Maar vanaf minimaal 1920 tot op heden is er toch echt maar één partij die het geweld in Palestina is begonnen en gaande heeft gehouden, die van de Arabieren. Wie het wil weten: “Een korte geschiedenis van Israël”. Dennis Prager vat het “conflict Israël-Palestijnen” in zes woorden samen: “De Arabieren willen de Joden vermoorden.” Meer is het inderdaad niet.

En dan nog even over het valse en domme gezeik van Van Agt over het Internationaal Strafhof:

 “Want het bezetten en volbouwen, settlements bouwen, van bezet gebied, dat is volgens het Statuut van Rome, dat is het statuut waarop het Internationaal Strafhof gebaseerd staat, is, met zoveel woorden, een oorlogsmisdaad.”

Nog eens: om te beginnen heeft Israël volgens het echte internationale recht alle recht om in Samaria-Judea te bouwen, ten tweede heeft dat “Statuut van Rome” puur internationaal-rechtelijk geen enkele juridische status en ten derde is dat Strafhof een proxy van de Verenigde Nazi’s die op hun beurt beheerst worden door de OIC, de 57 landen van de Organisation of the islamic Cooperation, die weer op hun beurt via omkoping allerlei niet-islamitische failed states en dictaturen zover krijgen om mee te stemmen als er weer eens een resolutie tegen Israël aangenomen moet worden in de Algemene Vergadering.

Esther Voet,  tegenwoordig hoofdredacteur van het “Nieuw Israëlitisch Weekblad”, zegt in de reportage:

“Als je ziet dat vorig jaar de VN 22 resoluties heeft aangenomen tegen Israël en 1 tegen Syrië dan hoef ik niemand te vertellen hoe de hazen in de VN lopen en als de heer Van Agt daaraan wenst mee te doen dan moet-ie dat maar doen.”

Onder de tv-reportage van 5 minuten staat ook nog een radio-discussie van een kwartier waaraan journalist Kees Boonman, “internationaal strafrechtadvocaat” Sluiter en VVD-Kamerlid Han Ten Broeke deel nemen.

Wat die Sluiter zegt ben ik vergeten en die Ten Broeke heeft het gebruikelijke enerzijds-anderzijds-geneuzel en probeert te verbergen dat-ie donders goed weet dat er maar één schuldige partij is: die van de Palmaffia-terroristen. Maar die Kees Boonman, die geldt als speciaal-eenvandaag-commentator, laat het masker iets meer zakken. Die lul vindt zichzelf een scherpe geest, dat kan je aan alles merken als-ie weer eens voor de camera’s van EenVandaag het definitieve oordeel over een netelige kwestie mag geven. In deze radio-discusie zegt-ie dat Netanyahu “géén bijdrage” levert aan het vredesproces. Hij vindt “dat Netanyahu een ietsiepietsie zou moeten opschuiven, ik denk dat dat wel eens tijd wordt”.

Kijk, Kees Boonman, als je dat zegt na 100 jaar Arabische agressie jegens Israël en nadat overduidelijk is geworden dat de Palmaffia’s alléén maar een eigen staat willen als de voorwaarden zodanig zijn dat ze vandaaruit Israël op termijn kunnen vernietigen, dan deug je niet of dan ben je dom. Of allebei. Luister, rotzak Boonman, ietsiepietsie vuile hufter: waarom zou Netanyahu moeten “opschuiven” als de Palmaffia’s, Hamas én Abbas, weigeren om zelfs maar het bestáánsrecht van Israël te erkennen? Het geestelijk klimaat in Nederland verhardt, het debat ontspoort steeds meer! Hoe zou dat nou komen, Jan Lul?

UPDATE:

De anti-Israël-propaganda in de gesubsidieerde systeem-media van het links-Orwelliaanse zelfverheffingsneurotenmachtsconglomeraat heeft tot een wijdverbreide irrationele haat jegens Israël onder de Nederlandse bevolking geleid. Manfred Gerstenfeld geeft een overzicht en ik citeer er twee passages uit:

“Het voortdurend opstoken door veel Nederlandse – hoofdzakelijk links-extreme en midden-linkse – politici, vooraanstaande media, pseudo-humanitaire NGO´s enzovoort tegen de joodse staat heeft de burgers van Nederland enorm beïnvloed. Een onderzoek van “Eurobarometer” vroeg in 2003 welke landen de wereldvrede het meest bedreigen. Israël kwam na Iran op de 2e plaats terecht – 59% van de Europeanen vertegenwoordigde deze opvatting. Van alle ondervraagde landen had Nederland met 74% het hoogste percentage. Deze mening kan grotendeels met de wijdverbreide Nederlandse hetze tegen Israël verklaard worden. Een onderzoek van de Universiteit Bielefeld uit het jaar 2011 stelde vast dat meer dan 38% van de Nederlandse bevolking het eens was met de uitspraak dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert.

De op dit moment voor Israël gevaarlijkste partij is de Partij van de Arbeid (PvdA), junior-partner in de actuele, door de liberale minister-president Mark Rutte geleide regering. De PvdA hitst op velerlei manieren op tegen Israël. Tijdens haar eerste Midden-Oosten-conferentie in het jaar 2013 noemde partijchef Diederik Samsom het Israëlisch-Palestijnse conflict het enige waarbij men het geduld verliest. Hij gaf Israël de volledige verantwoordelijkheid voor de oplossing van het conflict.[mijn blauwe vet]

UPDATE 2:

Elsevier geeft een overzicht van de gecombineerde links-islamitisch-antisemitische organisaties die protesteren tegen de komst van Netanyahu.:

“De jongerengroep Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina heeft een protest aangekondigd. ‘Door het bezoek wordt ook het Nederlandse parlement besmeurd met het bloed dat kleeft aan de handen van de Israëlische premier,’ aldus de activisten tegen Omroep West.

Het maakt deel uit van het anti-Israëlische gevoel dat groeiende is onder bepaalde groepen jongeren in Nederland. Vorig jaar kwam aan het licht dat een verontrustend deel van de Nederlandse moslimjongeren zeer negatief denkt over Joden en er in veel gevallen zelfs sprake is van sterke antisemitische denkbeelden. ( . . .)  Tijdens een reportage kregen journalisten van NPO Radio 1 ook te horen dat in bepaalde delen als Den Haag, zoals de Schilderswijk, Netanyahu niet als welkom wordt beschouwd. In de grotendeels islamitische wijken riepen jongeren vooral van een afstand: ‘Joden zijn sowieso niet welkom in onze wijk. Joden moet je doden.’ [mijn blauwe vet]

I WANT TO STAB A JEWI WANT TO STAB A JEW 2

TPO vat een bericht samen van 12 april 2019 uit het Reformatorische Dagblad:

AGT VAN DRIES HAMAS MAG RAKETTEN AFVUREN WANT VERZETSBEWEGING

__________________

Stukken van mij over Dries van Agt:

Leden vanThe Rights Forum zijn antisemieten en pogrom-voorbereiders, állemaal: Jules Hosman (VVD), Dries van Agt (CDA), Hans van den Broek (CDA), Laurens Jan Brinkhorst (D66), Klaas de Vries (PvdA), Hedy d’Ancona (PvdA) . . . .” (januari 2012)

Dries van Agt werkt aan de volgende genocide op de Joden” (mei 2012)

Dries van Agt dorst weer naar Jodenbloed en de VARA geeft hem podium” (februari 2013)

Dries van Agt en Hans van den Broek: Dokter Mengele en zijn Eerste Assistent” (februari 2013)

Malloten-VARA-site ‘de Joop’ geeft steeds meer podium aan de Jodenhaat van Dries van Agt”(februari 2013)

DRIES VAN AGT EN HANS VAN DEN BROEK !! DEZE JODENHAAT IS JULLIE RESULTAAT!!” (februari 2013)

Dries van Agt: de slang heeft opnieuw gesproken” (juni 2013)

Café Weltschmerz: Van Agt en Knoop verraden Israël ieder op eigen wijze (20 september 2017)

_______________________