PAUW AMSTELVEEN OUAALI

UPDATE 6 NOVEMBER 2017: ploert Ouaali is inmiddels aangeklaagd door beroepsMarokkaan Ajouad el Miloudi wegens smaad en afpersing. Zie ook GeenStijl: “Youness Ouaali: dood Nouri el-Hak is de schuld van de joden

“Nadat Pauw is uitgeëtterd, doen Derksen en Slagter het hypokriete vraagspelletje van gut-mijnheer-de-Jood-waar-máákt-u-zich-druk-over nog eens dunnetjes over. Ik had moeite uit te maken of, als ik de keus zou hebben, ik ze alle drie liever in hun smoel zou kotsen of die smoelen tot bloedpap zou slaan. Ik besloot tot een combinatie: eerst tot bloedpap slaan en dan kots er over. Ja, ik kan zo in alle eenzaamheid voor mijn televisie-toestelletje héél agressief worden.”

De talkshow van Jeroen Pauw stond gisteren bijna geheel in dienst van the war of a thousand cuts tegen Israël en daarmee tegen de Joden in het algemeen. Die oorlog bestaat uit een giftige en voortdurende campagne in allerlei gradaties van stiekemheid in alle Westerse mainstream-media, ook in de Nederlandse.

In die oorlog is het een trend om islamitische terreur-liefhebbers in talk-shows hun propaganda te laten spuien. De ene talkshow-host is daarbij kritischer dan de andere, maar het smoesje is hetzelfde: laat ze het maar in de openbaarheid roepen dan weten we tenminste waar het gevaar zit. Terwijl het in werkelijkheid gewoon om de kijkcijfers gaat.

Gisteravond mocht bij Pauw een ploert die Youness Ouaali heet alle fatsoen komen tarten met de uitspraak dat de rechter nog maar eens moest bewijzen dat hij had opgeroepen om Israëlische toeristen in Nederland in elkaar te slaan vanwege “de Palestijnen” en een jongetje dat door de Israëlische politie was vermoord. De tekst van de antisemitische rotzak was echter zó overduidelijk, dat zelfs Slagter, Derksen en Pauw er niet omheen konden.

PAUW AMSTELVEEN TEKSTNiemand aan tafel, noch de hele redactie van Pauw, wist klaarblijkelijk dat het ventje van 13 niet dood was maar in een Israëlisch ziekenhuis wordt verpleegd en dat de agenten hem neerschoten terwijl hij als een wilde los probeerde te gaan op een agent met een fors mes. Dit nadat het ventje een ander kind dat gewoon een snoepwinkel uit fietste zwaar had verwond met zijn mes. Je moet echt dat filmpje even bekijken, hoe het manneke met een grotere vriend op een stabbing-spree is in Jeruzalem, die misschien wel geïnspireerd is door onderstaande messenzwaai-imam. U kunt hem 5 minuten lang horen brallen als u hier klikt.

En je mocht al helemaal niet verwachten dat er iemand aan die tafel zijn vinger zou opsteken en zou zeggen dat de grote vijand van die arme “Palestijnen” hun eigen Palmaffia’s zijn, Abbas & Hamas, die hun eigen bevolkingen al decennia constant marineren in de Jodenhaat, zodat de eerste de beste Palmaffia-capo die vandaag voorstelt om een compromis met Israël te sluiten morgen vermoord zal zijn. En dat zulks al sinds de dagen van Hitlervriend en Moefti van Jeruzalem Amin al-Husseini het geval is, dus sinds 1920. En dat zulks naadloos past in 1400 jaar islamitische Jodenhaat.

PAUW AMSTELVEEN RABBIEr was ook een Joodse Rabbi uitgenodigd van wie het fatsoen en de redelijkheid af spatte. Op hem richtte zich de nauwelijks verholen agressie van de heren Pauw, Derksen en Slagter. Je moet dat zuigende gezeik van Pauw eens bekijkluisteren, waarmee hij zes-en-twintig keer de vraag stelt waarom deze Rabbi het een slecht idee vindt om een asielzoekerscentrum in de Joodse wijk in Amstelveen te vestigen. Pauw wéét dat aan zijn huicheltafel deze Jood de laatste is die het zou zijn toegestaan om de waarheid te zeggen, namelijk dat de islam de oerste vorm van nazisme is die we in de wereldgeschiedenis kennen en dat de kans dat een moslimische terrorist onder dekking van een veranderend straatbeeld in de Joods wijk in Amstelveen een aanslag pleegt reëel is. Hoeveel Joden zijn er inmiddels bij hoeveel aanslagen in Europese steden vermoord?

Als Pauw uitgeëtterd is, doen Derksen en Slagter het hypokriete vraagspelletje van gut-mijnheer-de-Jood-waar-máákt-u-zich-druk-over nog eens dunnetjes over. Ik had moeite uit te maken of, als ik de keus zou hebben, ik ze alle drie liever in hun smoel zou kotsen of die smoelen tot bloedpap zou slaan. Ik besloot tot een combinatie: eerst tot bloedpap slaan en dan kots er over. Ja, ik kan zo in alle eenzaamheid voor mijn televisie-toestelletje héél agressief worden.

Derksen deed zijn reputatie als puberale hufter (dóórscrollen!) weer eer aan door een longarts te schofferen die hem confronteerde met de mogelijkheid dat zijn domme bek nog wel eens gesnoerd zou kunnen worden door vliegende keel-en-mondholte-kanker vanwege zijn sigaartjes-verslaving. Let, behalve op zijn grofheid tegenover deze dame, vooral op de kinderachtige verwendheid waarmee hij zegt dat-ie nóóit zijn sigaartje zal opgeven. Hij zit zijn eigen angsten om te zetten in vlerkerigheid tegen die longarts. En dan daarbij dat kwezelachtige quasi-fatsoen waarmee hij afgeeft op Geert Wilders.

PAUW AMSTELVEEN WEEZELTerug naar de anti-Joodse hetze bij Pauw. Daartoe had Pauw weer eens het begripvolle, jeugdige en meegaande Jodinnetje Natascha van Weezel*** uitgenodigd. Meegaande Joden, daarvan kan je er nooit genoeg hebben. Ze werd door Pauw aangekondigd als “journaliste”. Ze zat vol welhaast hormonale liefde voor de Syrische vluchtelingen, die . . . . eh . . . . . natuurlijk allemaal uit Syrië komen en alléén maar veiligheid voor het oorlogsgeweld zoeken waartoe ze drie-en-zeventig oorlogsvrije landen moesten doorkruisen. Ook Van Weezel ging de Rabbi verwijten zitten maken. Haar “redenering” paste precies in het huichelgezwets van Pauw en Derksen en Slagter: waar moesten die vluchtelingen dan opgevangen worden als geen mens ze in hun buurt wilde hebben? Niemand die erop kwam te zeggen dat hier iets bijzonders aan de hand was, want moslims in een Jodenbuurtmoslims in een Jodenbuurt en dan hoeven ze niet eens vers in Jodenhaat gemarineerd uit het Midden-Oosten te komen en Charlie-Hebdo-Joodse- supermarkt en Joods Museum Brussel en Mohammed Merah in Toulouse en nou, ja het is elke week wel raak.

Jeroen Pauw! Ik heb al vele malen zijn lof gezongen (dóór-scrollen!), ook toen hij nog met Witteman duo-domkopte. En het helpt geen flikker, dezelfde rotzooi blijft uit dat smugge smoeltje komen en de gasten blijven van hetzelfde linkse zelfverheffings-neuroten-allooi.

Eight-year-old Myriam Monsonego clutched her satchel as the killer chased her through the school gates and into the courtyard. He pulled her towards him by her hair and raised a gun to shoot her. The video footage appears to show that, at that moment, his gun jammed. But determined to carry out his killing spree, he kept hold of the girl, changed weapons from what police identified as a 9-mm pistol to a .45 calibre weapon, and delivered a shot to her temple at point blank range. He then turned, calmly walked out the school gates, mounted a powerful Yamaha scooter and sped away.

(The Telegraph) “Eight-year-old Myriam Monsonego clutched her satchel as the killer chased her through the school gates and into the courtyard. He pulled her towards him by her hair and raised a gun to shoot her. The video footage appears to show that, at that moment, his gun jammed. But determined to carry out his killing spree, he kept hold of the girl, changed weapons from what police identified as a 9-mm pistol to a .45 calibre weapon, and delivered a shot to her temple at point blank range. He then turned, calmly walked out the school gates, mounted a powerful Yamaha scooter and sped away.”

ZIE OOK:

Johan Derksen: ‘Das weiß der Führer nicht!’
Johan Derksen is een viezerik met smetvrees
Kleinburger Johan Derksen moet zich tot voetbalgelul beperken
Spitsburgertje Johan Derksen zou eens moeten uitleggen wat-ie zo verkeerd vindt aan Geert Wilders
Johan Derksen, Farid Azarkan, Jeroen Pauw en de redeloze racistisch-fascistische Rif-apen uit Marokko
Jeroen Pauw, Marokkanen, islam, ”vluchtelingen” en laffe spitsburger Johan Derksen
__________________

*** Ik schreef eerder over wezenloos huppelkutje Van Weezel, toen eveneens bij Pauw, het volgende:

“Natascha van Weezel, een lief Joods meisje dat aanzat, probeerde ook een onderscheid aan te brengen: namelijk tussen de koran en de bijbel enerzijds en Mein Kampf anderzijds. Mein Kampf, zei ze, was alleen maar met slechte bedoelingen geschreven en de bijbel en de koran niet. Kijk eens aan: geen slechte bedoelingen in de koran. Ja, het is gekmakend. Er valt niet tegenop te redeneren. Nou ja: toch maar één zin eraan wijden. De koran is een boek dat historisch is ontstaan in een periode van tweehonderd jaar ter legitimatie en consolidatie van massamoordende verovering en onderdrukking van een gebied dat reikte van Afghanistan tot Zuid Frankrijk.”

Vriend Erik Bink wees me op de mogelijkheid dat Natascha een dochter zou kunnen zijn van twee linkse gekken van Joodschen bloede: Anet Bleich en Max van Weezel en wijst me op een stuk van de laatste in Vrij Nederland vol multikulgekte. En ja hoor! Wikipedia meldt:

“Van Weezel heeft een Joodse achtergrond. Hij is getrouwd met journaliste Anet Bleich. Samen hebben zij een dochter, Natascha van Weezel, die filmmaakster en schrijfster is.”

Ik heb Bleich & Van Weezel in 2011 ooit eens in één adem genoemd in dit stukkie:

“Zeg je Nederlandse Joden, zeg je Anne Frank,  zeg je Tehom de Graaf, zeg je Anne Frankstichting, zeg je verfluchte Totalpervertierung, maak je van slachtoffers daders en omgekeerd, zeg je Stockholm-syndroom en domkopperij, islam-als-revolutionair-progressieve-kracht en ze-hebben-na-het-communisme-weer-een-nieuw-totalitarisme-voor-hun maakbaarheids-gekte-gevonden, dus zeg je Harry de Winter, Anet Bleich, Max van Weezel, dus zeg je geestesziekte-van-het-Palestinisme, dus Gretta Duisenberg.  Hebben we nog verstandige, niet-pathologische Joden in Nederland? Ik kom eventjes alleen op Leon de Winter. En wat doen we met Arnon Grunberg? Dat is een geval apart. Die blijft op tafel liggen. Misschien kannibaliseren we die morgen.”