Twee keer — hier en hier —  heb ik over de gevaarlijke krankzinnige Stegeman geschreven. Haar stellingen?

Mozes was in Egypte een Joodse jihadist.
Die Joods-Christelijke traditie is gruwelijk en alleen een stok van rechtse engerds om de islam mee te slaan.
Op Ground Zero was vroeger een begraafplaats van slaven, dus die christenen waren de eersten om dit tot een moorddadige plek te maken.

Dat soort Schwachsinn dus.

Ze hoort bij de club die de Kristall-nacht herdenking in 2016 in een Amsterdamse synagoge tot een super-pervertering maakte, door de herdenking te veranderen in een manifestatie waar de moslims, naar elk geïnformeerd mens weet bijna zonder uitzondering antisemieten, tot de nieuwe Joden werden uitgeroepen.

Er komt nu een wetenschappelijke studie in Nederlandse vertaling beschikbaar waarin de ideologische verwantschap tussen het nazisme en de islam met een minutieuze overdaad aan historische bewijsvoering wordt onderbouwd: Barry Rubin en Wolfgang G. Schwanitz, “Nazi’s, Islamisten en het moderne Midden-Oosten”. De vertaling zal in oktober bij “De Blauwe Tijger” uitkomen. In dit boek wordt aangetoond:

1) dat de islam, in de persoon van de moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, zich vanaf de jaren 1930 verbond met het nazisme en met Hitler en dat de moefti de beslissende stoot tot de Endlösung heeft gegeven (End-lösung heeft de klemtoon op de eerste lettergreep: daarover bestaat veel misverstand)

2) dat zulks gebeurde vanuit de geheel eigen Jodenhaat-traditie van de islam: de moslims waren níét de leerlingen en de nazi’s de leermeesters, maar ze waren gelijkwaardige partners in Jodenhaat die elkaar herkenden als bondgenoten

3) dat die gemengde nazislamitische Jodenhaat-traditie na WOII tot op heden in het Midden-Oosten de leidende ideologie van islamitische dictators bleef, een ideologie die tijdens de “Arabische Lente”, die in 2010 begon, alleen maar sterker werd

4) dat die nazislamitische Jodenhaat-traditie alléén in de islamitische wereld ongerept én succesvol is gebleven en nergens anders ter wereld.

5) dat die nazislamitische Jodenhaat-traditie ook en vooral de “Palestijnse” maffia’s van Arafat tot Abbas tot Hamas heeft aangedreven

6) dat de huidige links-regressieve Israëlhaters in een oude traditie staan, want dat reeds in de jaren 1930 de Communistische Internationale de Joodse minderheid in Palestina de rol van ‘imperialistische agent van de onderdrukking’ gaf en de moordpartijen van de islamitische Arabieren voorzag van het etiket ‘nationale bevrijdingsbeweging’

Krankzinnige, levensgevaarlijke totaal-nitwit Stegeman werd uiteraard uitgenodigd om haar visie te geven in het kwaliteitsprogramma Buitenhof van afgelopen zondag.

Daar zat ze haar kalm-hysterische riedel weer af te draaien.

We moeten “de zorgen van moslims in Nederland benoemen” zegt ze, maar daar bedoelt ze uitdrukkelijk niet mee dat ze bezorgd zijn over hun eigen nazi-ideologie.

“De moslimgemeenschap is heel divers.”

Absoluut, want er zijn veel moslims die op het oog en for the time being gematigd zijn, maar je moet ze, zo is mijn ervaring,  niet echt bevragen over de islam of er kritiek op formuleren, want dan stuit je op een harde irrationele kern van ontkenning.

De redeloosheid van de gemiddelde moslim

Nog maar eens: de redeloosheid van de gemiddelde moslim

Selahattin Koçak: strotsnijden en kerstbomen. Oftewel: is die dierlijke redeloosheid van moslims besmettelijk?

Johan Derksen, Farid Azarkan, Jeroen Pauw en de redeloze racistisch-fascistische Rif-apen uit Marokko

Nee, moreel ankerloze baviaan Mark Rutte: geen tuig van de richel, maar redeloze moslims

En die “gematigde moslims” zijn “gematigd” ondanks en in weerwil van de islam, die als leer NIET gematigd is en in tijden van crisis komen de beroepmoslims ook aan hen vertellen wat Koran en Soenna écht leren en die “minderheid” van “extremisten” en “salafisten”, zo leert de geschiedenis, bepaalt de agenda.

Wat zwatelde Stegeman verder in Buitenhof?  Het ging over de Schoo-lezing van Buma, die volgens presentatrice Marcia Luyten de boze burger tot gewone burger had gepromoveerd. De rode lijn bij Stegeman was: we moeten de moslims beschermen die door Buma onterecht worden weggezet als een gevaar.

Stegeman:

“Buma creëert een verleden wat we eigenlijk niet hebben.”
“Christelijk geïdealiseerd verleden.”
“Europees christendom heeft een heel gewelddadige geschiedenis”
“We moeten het eindelijk eens gaan hebben over het koloniale verleden en hoe dat doorwerkt. En dat zijn ook zorgen van echte Nederlanders”
“Omdat het Westerse christendom een geschiedenis heeft van het buitensluiten van Joden, maar ook van moslims”
“De taal die nu klinkt over moslims daar maak ik me als christen grote zorgen over.”
“Als je zegt Nederlandse moslims zijn er niet in geslaagd een verlichte islam te creëren dan zeg je eigenlijk dat ze er niet bij horen.”
“De islam heeft de Nederlandse cultuur al eeuwenlang beïnvloed.”

Om met dat laatste te beginnen, die beïnvloeding. Zie mijn 2 stukkies onder de titel:
Emmet Scott: Mohammedanisme is het oergif in Europa’s aderen

“( . . .) toen de langdurige desintegratie van het Byzantijnse Rijk rond 500 na Christus inzette kwam West-Europa niet terecht in de “duistere Middeleeuwen”, want die zogenaamde West-Europese “barbaren” die de Pax Romana zogenaamd vernietigd zouden hebben, stonden zeer open voor de normen en waarden van die inmiddels verchristelijkte Pax Romana. Die “duistere Middeleeuwen”  begonnen pas met de veroveringen van de islam in de periode 630 tot 930. In 730 staan de moslimse legers tot in Zuid-Frankrijk aan de ene kant en tot in Afghanistan aan de andere kant. In drie eeuwen raakte het Middellandse zeegebied steeds meer afgesloten voor de handel vanuit West-Europa. Dat had economische gevolgen voor Europa, maar die waren niet de voornaamste, zoals Henri Pirenne nog meende. Volgens Scott waren de voornaamste gevolgen van een geïslamiseerd Midden-Oosten de voortdurende terreur-invallen in Zuid-Europa (Spanje, Italië, Zuid-Frankrijk) door moslims en tengevolge daarvan weer ontstond in Europa een oorlogsmentaliteit waarin het christendom gecorrumpeerd raakte met antisemitisme, heksenwaan, kettervervolging, martelpraktijken en Inquisitie.

Er is geen enkele “idealisering” van het christendom, zoals deze waanzinnge meent. Er is dermate veel schuldbesef en zelfkritiek in het Westen dat we niet meer in staat zijn ons geestelijk te verdedigen tegen het barbaarse anti-humanisme van de islam.

En moeten we het “eindelijk” eens gaan hebben over het koloniale verleden? Dat wijf is echt zo gek als een deur. Wij hebben niks anders gedaan dan ons bezinnen op ons kolonialisme, dus het wordt tijd om het eens over het islamitisch kolonialisme te hebben dat in tegenstelling tot het Westerse NIETS  positiefs had en alleen maar massamoorddadig, wreed en parasitair was.

De Westerse ontkenning dat de islamitische slavernij veel erger was en nog steeds voortduurt

Voor Hassnae Bouazza: moslim-verkrachtings-slavernij overal ter wereld

Hoe islamitisch zijn: onthoofding, kruisiging, slavernij, verkrachting, massamoord en dhimmitude?

Moordlust, seks-obsessie en slavernij: Mosul-documenten onthullen de kern van de islam

Robert E. Lee en Abraham Lincoln over slavernij

Het christendom gewelddadig? Maar dan toch alleen als ontsporing, terwijl geweld in de islam het juiste en voorgeschreven spoor is.

Genoeg. Je kan eindeloos doorgaan, vooral over deze specifieke halve gare Stegeman, en het helpt geen flikker. Zolang die publieke omroep niet fundamenteel op de schop genomen wordt en uitgemest, is het vechten tegen de bierkaai.

Lees ook:Joods-Christelijk-Verlichte traditie en islam

UPDATE 24 September 2017:

De halve gare neemt in stijl afscheid van haar jaar-titel: “Zondagpreek. Verwarde Theoloog des Vaderlands eist schuld en schaamte over huidskleur

LEES OOK, Henk-Jan Prosman: “Opvallend weinig theologie bij oud-theologe des vaderlands Janneke Stegeman: vooral veel modieuze verontwaardiging en slecht geïnformeerde maatschappijkritiek”

UPDATE 16 NOVEMBER 2017:

stegeman citaat HP.jpeg

Uit de HP van oktober 2017

__________________________

Advertenties